Tunnelmia avoimien ovien päiviltä

Simaa ja munkkia oli tarjolla
Simaa ja munkkia oli tarjolla

Perjantain aamupäivä alkoi viimehetken valmisteluilla avoimien ovien päivää varten. Munkit haettiin leipomosta ja kahvit laitettiin tippumaan vierailijoita varten. Iida-James ja Timo-James odottivat innolla kaikenikäisiä kävijöitä. Avoimien ovien päivään oli varattu hyvin aikaa klo 12-18 ja siihen ehdittiin hyvin myös valmistautua.

Ovien auettua sisään ilmestyi muita nuorisotyön toimijoita ja mahdollisia yhteistyökumppaneita. Eikä mennyt kauaakaan kun koulujen oppilaita tuli sankoin joukoin tutustumaan Jameksen tiloihin. Pelastakaa Lapset ry:n kansalaistoiminnan koordinaattori kävi myös tutustumassa Jameksen toimijoihin. Jameksen toimitila oli koko päivän täynnä ihmisiä ja kahvinkeitin porisi yhtenään uutta kahvia. Nuorilta saimme hyviä ideoita toimintaamme sekä ehdotuksia tehdä yhteistyötä tapahtumien järjestämisessä.

 Päivän aikana kaikki kiinnostuneet pääsivät tutustumaan James Koskisen vapaapäivä – toimiston tiloihin ja toimintaan. Päivän ohjelmassa oli mm. musiikkiesityksiä Timo-Jameksen ja Millan toimesta. Juotavana ja purtavana sima ja munkit menivät kuin kuumille kiville. Oli ilo huomata kuinka paljon ihmisiä kiinnosti Jameksen toiminta. Vapaaehtoiseksi ilmoittautui muutamia innokkaita niin kerho- ja leiritoimintaan kuin myös tukihenkilötoimintaan.

musaesitys
Timo-James ja Milla esiintyivät useaan otteeseen päivän aikana

James sai paljon uusia kavereita ja kiittää kovasti kaikkia vierailijoita. Toivotamme teidät tervetulleeksi toistekin! Jameksen toimistolla voit tulla piipahtamaan ja kertomaan omia kuulumisia milloin vain!

………………………….

Jamesta voit seurata myös facebookissa. Tulossa myös Jameksen omat nettisivut, mutta niistä lisäinfoa lähitulevaisuudessa.

Infoa kerho-, leiri- ja tukihenkilötoiminnasta myös lisää tiedossa, Stay tuned!

Aurinkoa tähän päivään!

Iida K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s