James tiedottaa!

Iidajames
Iida-James Vitikkalan koulun toiminta lauantaissa

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa just sulle! Jameksen maanantai lähti käyntiin vauhdikkaasti kouluvierailulla Juokslahden koululla. James kävi pitämässä rennon tunnin 4.-6-luokkalaisille. Oppilaat pääsivät mm. suunnittelemaan omannäköisiä leirejä. Välillä myös laulettiin ja verryteltiin välijumpan keinoin. James Koskisen vapaapäivän työntekijät Iida-James ja Timo-James ovat kovaa vauhtia kiertäneet eri kouluja pitkin Jämsän seutua. Nyt kuluvan viikon aikana James jatkaa koulukierrostaan Jokivarren, Länkipohjan ja Kaipolan kouluilla. Viime viikolla Vitikkalan koulussa oppituntien lisäksi James osallistui myös Vitikkalan toimintalauantaihin Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Tapahtumassa oli myös paljon muita Jämsän seudun toimijoita. Jameksen pisteellä lapset ja nuoret saivat ehdottaa toimintaa tulevan kesän 10-12-vuotiaiden sekä 13-14-vuotiaiden leireille.

Tulevana kesänä toteutetaan kaksi Jameksen leiriä Jämsänkosken Saariniemen majassa. Yhteistyökumppanina toimiva Paperiliiton Jämsänkosken osasto tarjoaa tilansa meidän käyttöön kesäkuussa ja heinäkuussa. Kesäkuun leiri 17.-19.6.2014 on suunniteltu 10-12-vuotiaille ja heinäkuun leiri 15.-17.7.2014 on puolestaan suunnattu 13-14-vuotiaille. Leireille suunnitellaan vielä ohjelmaa, joihin James haluaa lapsilta ja nuorilta ideoita! Nyt sinulla on vielä mahdollisuus vaikuttaa leirin sisältöön! Toiveita kehiin!

James 13-14v
James – leiri 13-14-vuotiaat 15.-17.7.2014
James 10-12v
James – leiri 10-12-vuotiaat 17.-19.6.2014

Ilmoittautumisia Kesäkuun leirille otamme vastaan 3.6.2014 asti. Ilmoittautumiset Heinäkuun leiriin toivomme viimeistään 3.7.2014 mennessä osoitteeseen: james.koskinen@pp.inet.fi

Jameksen toimintaan pääset osallistumaan jo nyt keväänpintaan. Huhtikuun loppupuolella Akuliinassa järjestetään JAMES ”TIETÄÄ” TIETOVISA, jossa 10-14-vuotiaat voivat tulla testaamaan tietonsa ja taitonsa 2-4 hengen ryhmissä. Tietovisa pidetään iltapäivällä heti koulupäivän jälkeen 25.4.2014 Akuliinan tiloissa klo 15-17 välisenä aikana. Vanhemmatkin voivat tulla mukaan seuraamaan tietovisan kulkua. Ketkä ovat ensimmäiset JAMES ”TIETÄÄ” – Tittelin voittajat?

Tämänkaltaisia Jameksen kuulumisia tällä kertaa!

Iloa päivään!

Iida K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s