Vapaaehtoiskoulutusta sekä kesän James – leirit!

James Koskisen vapaapäivä – hanke kouluttaa vapaaehtoisia toimintaansa toukokuun alkupuolella 9.-10.5.2014. Koulutuksessa saat perehdytyksen Jameksen toimintaan sekä työkaluja vapaaehtoisena toimimiseen. Koulutuksen myötä voit toimia vapaaehtoisena Jameksen kerho- ja leiritoiminnassa aktiivisena toimijana tai sitten vähemmän aktiivisena. Kuitenkin Jameksen vapaaehtoisena olet meille tärkeä riippumatta osallistumisesi määrästä. Vapaaehtoisena voit toimia ohjaajana tai sitten jonkun ohjelmanumeron pitäjänä kerhoissa ja leireillä. Kaikenlainen tieto ja taito on virkistävää ja tervetullutta.

Ilmoittautumisia vapaaehtoistoimintaan otamme vastaan ympäri vuoden, mutta nyt toukokuun koulutukseen toivomme ilmoittautumiset viimeistään 5.5.2014 mennessä. (Haastattelemme myös vapaaehtoiset ennen koulutusta)

Infovapaaehtoiskoulutuksesta2014

Kesäkauden jälkeen James aloittaa tukihenkilötoiminnan, johon myös sen tiimoilta kiinnostuneita vapaaehtoisia otamme vastaan. Tukihenkilötoiminnassa vapaaehtoisena toimit turvallisena aikuisena 10-14-vuotiaalle lapselle tai nuorelle ja tarvittaessa tämän perheelle. Tukihenkilötoiminnassa painotamme ennaltaehkäisevää toimintaa. Tukihenkilöt haastatellaan ennen koulutusta, joten ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen koulutusta! Tukihenkilökoulutus pidetään elokuun lopulla ja tarkemmat päivämäärät ja aikataulut ilmoitetaan kesän 2014 aikana.

Lisätietoja vapaaehtois- ja tukihenkilötoiminnasta voit tiedustella Iidalta 0403558001

Kesän leirit on lyöty lukkoon sekä ilmoittautumisia leireille otetaan jo vastaan!

10-12v13-14v

Lisätietoja leirien suhteen voit tiedustella Timolta 0405686001

Kesän leirit pidetään Jämsänkosken Saariniemen majalla. Nämä mahtavat leiritilat meille tarjoaa Paperiliiton Jämsänkosken osasto 11 ja kiitos siitä heille! Ilmoittautumisia kesäkuun 10-12-vuotiaiden leirille otamme vastaan 3.6.2014 mennessä! Ilmoittautumiset heinäkuun 13-14-vuotiaiden leirille otamme vastaan 3.7.2014 mennessä! Leirimaksut molemmilla leireillä on 20,00€/henkilö.

Leireille voit ilmoittautua Timolle osoitteeseen timojames@jameskoskisenvapaapaiva.fi (Ilmoita: Nimi, Ikä, huoltaja, huoltajan puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotiosoite, allergiat)

miss sä oot

Vielä viimeviikon kuulumisia! James seikkaili Lahden seudulla Emma&Elias – ohjelman järjestämässä verkostotapaamisessa sekä Miss sä oot? – seminaarissa. Vierailujen innoittamana loppuviikon vierailut sujuivat hyvin eri kouluja kierrellessä Jämsänkosken ja Kuoreveden alueilla. Timo-James (Kitara ja laulu) ja Iida-James(Gonga-rumpu) toivat Jameksen toiminnan esittelyyn myös musiikillista toimintaa laulattamalla oppilaita mm. J. Karjalainen – Sankarit – biisillä.

Mukavaa viikon jatkoa ja hymyä tähän päivään!

Iida K

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s