Jameksen kuulumiset

Jameksella on ollut toimintaa kerrakseen. Viime viikon aikana James Koskisen vapaapäivä – hanke sai päätökseen kuukauden kestäneen koulukiertueensa. Viimeisenä kouluna James kävi esittäytymässä Mäntykallion koululla. Esittäytyminen sisälsi musiikki esityksiä sekä Jameksen toiminnasta kerrontaa. Loppu viikosta James järjesti Akuliina – kahvilan tiloissa toimintaa 10-14-vuotiaille lapsille ja nuorille.
Perjantaina 25.4 vuorossa oli Jameksen James ”TIETÄÄ” tietovisa – kilpailu. Kilpailuun sai osallistua 10-14-vuotiaiden muodostamat 2-4-henkilön joukkueet. Kisailun ajankohtana oli iltapäivä klo 15-17, jotta kaikki halukkaat varmasti pääsivät mukaan kilpailuun koulupäivän päätteeksi. Sää oli oikein mukavasti puolellamme, sillä iltapäivän aurinko paistoi lämpimästi ja kilpailu järjestettiin ulkona Akuliinan terassilla.

IidajaTimoJames
Iida ja Timo esittivät visaisia kysymyksiä joukkueille

Kisaan osallistui kolme joukkuetta, jotka kilpailivat ensimmäisestä James ”TIETÄÄ” tietovisa – voittajien tittelistä. Joukkueille jaoimme valmiit vastauslomakkeet, joihin joukkueet saivat kirjata oman kilpailunimensä. Lomakkeissa oli kirjattuna valmiina teemat ja kohdat, joihin vastaukset kirjattiin. Kiperiä kysymyksiä esitettiin yleistiedosta, Jämsän Seudusta, Musiikista ja Jameksen toiminnasta.

Timolaulaa
Timo viihdytti yleisöä musiikkiesityksin pisteiden laskun aikana
Iida toimi pisteiden laskijana
Iida toimi pisteiden laskijana

 

 

Joukkueet osasivat hyvin vastailla kysymyksiin ja kisasta tuli melkoisen tiukka. Kolmannelle sijalle sijoittui joukkue nimeltä Tietoniekat huikein pistein 32. Kahden muun joukkueen kanssa tuli tasatilanne pistein 34-34. Nämä joukkueet Kariaiset ja Hemulit saivat vielä jatkokysymyksiä voittajan selvittämiseksi. Joukkueiden edustajat saivat nostaa James – hatusta lisäkysymyksiä, joita he kysyivät toisiltaan. Tilanteen ollessa tasan eli molemmat olivat vastanneet oikein kysymyksiin, seurasi tästä äkkipudotus tilanne. Äkkipudotuksessa väärä vastaus johti häviöön. Tiukka kisa johti Hemulit joukkueen voittoon ja Kariaiset sijoittuivat toiselle sijalle.

Hemulit
Kisan voittaja joukkue Hemulit saivat Jamekselta Diplomit

Hemulit – joukkue sai haltuunsa tittelin James ”TIETÄÄ” tietovisan – ensimmäisistä voittajista. Kisan päätteeksi kilpailijat palkittiin Akuliinan ja Taipaleen tavaratalon sponsoroimina. Jokainen joukkue sai tulla vuorollansa hakemaan James – palkinnot itselleen kisaan osallistumisen johdosta. Voittajat saivat vielä Jameksen Diplomit sekä Akuliinan lippikset voittajien – tittelin johdosta. James kiittää osallistujia hyvästä meiningistä ja pelin hengestä!
Tietovisa on yksi osa Jameksen toimintaa ja sitä kaavaillaan järjestettävän jatkossa kerhotoiminnan yhteydessä, mikäli nuoret haluavat vielä tämän kaltaisia visailuja. Jameksen kerhotoimintaa käynnistellään toukokuun puolella, mutta siitä tiedotamme myöhemmin lisää. Leireille on tullut paljon ilmoittautumisia, mutta mukaan vielä mahtuu, joten ilmoittautumiset pikapikaa Timolle: 0405686001, timojames@jameskoskisenvapaapaiva.fi
Vapaaehtoiskoulutukseen on myös ilmoittautunut mukavasti porukkaa. Koulutuksessa on myös vielä tilaa joten ilmoittautumiset pikaisesti Iidalle: 0403558001, iida@jameskoskisenvapaapaiva.fi

James jatkaa normaaliin malliin ja uusia toiminnallisia tapahtumia on luvassa, Stay tuned!

Tsekkaa Jameksen sivut: James Koskisen vapaapäivä

 

Hymyy tähän päivään!

Iida K, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s