Vapaaehtoiskoulutuksessa ei naurunpurskahduksilta vältytty

Toimintaa on ollut taas kerrakseen ja James odottaa kevään ja kesän toimia intopinkeenä! Nimittäin James Koskisen vapaapäivä – hankkeen työntekijät kouluttivat edeltävänä 9.-10.5.2014 viikonloppuna vapaaehtoisia toimintaansa. Vapaaehtoiset perehdytettiin koulutuksessa James Koskisen vapaapäivä – hankkeen ideologiaan sekä tavoitteisiin. Kävimme läpi myös vapaaehtoisuuteen liittyviä linjauksia mm. vapaaehtoisen roolien ja oikeuksien suhteen.

vaparit2014
Pitkin koulutusta oli ohjelmassa myös kevennystä ja itsensä likoon laittamista mm. Pantomiimin merkeissä 🙂

Koulutuksessa vapaaehtoiset pääsivät tutustumaan toisiinsa tutustumisleikkien lomassa, eikä naurunpurskahduksilta vältytty. Ilmapiiri oli siis oikein rento ja mukava, mikä oli meidän tavoitteenakin. Niinpä meillä kehkeytyi viikonlopun aikana loistava ja tiivis porukka. Aika kului kuin siivillä ja koulutuksen osiot tuntuivat olevan sopivan mittaisia eikä kukaan torkahdellut kesken kaiken.

vaparit22014
Hymy oli herkässä jokaisella!

Vapaaehtoisten ajatuksia koulutuksesta:

”Tosi hyvä ja mukava koulutus!”

”Paljon tuli uutta tietoa, ja nyt olen vain enemmän innoissani Jameksen toimintaan lähtemisestä! Porukka on loistava!”

”Ollaan yhteyksissä! Oli kivaa! :)”

Palaute viikonlopulta oli kokonaisuudessaan positiivista. Koulutus onnistui siis oikein loistokkaasti ja vapaaehtoistoiminta Jameksen toiminnassa voidaan aloittaa oikein hyvillä mielin. Kerho- ja leiritoiminnassa tulette tapaamaan Jameksen pirteitä ja iloisia vapaaehtoisia. Toiminnan tarjontaa voit käydä katsastamassa Jameksen sivuilta www.jameskoskisenvapaapaiva.fi

vaparit23014
Uunituoreet vapaaehtoiset valmiina Jameksen toimintaan! 🙂

Seuraavaa koulutusta Jameksen toimesta järjestetään tukihenkilötoiminnan tiimoilta elokuun loppupuolella 23.-24.8.2014. Ilmoittautumisia Tukihenkilöksi Jameksen toimintaan voit tehdä Iidalle osoitteeseen iida@jameskoskisenvapaapaiva.fi / 0403558001 Tukihenkilöehdokkaat haastatellaan ennen koulutusta, joten ole yhteydessä hyvissä ajoin 🙂 Jos vapaaehtois- tai tukihenkilötoiminta mietityttää omalta osalta, niin voit tehdä vapaaehtoistestin Jameksen vapaaehtoiskoneella. Löydät koneen täältä.

Jameksen leireillä kesäkuun osalta leiripaikat ovat jo täyttyneet. Heinäkuun 13-14-vuotiaiden 15.-17.7.2014 Jämsänkosken Saariniemen majassa pidettävällä leirillä on vielä paikkoja vapaana. Heinäkuun leirillä on tiedossa mm. graffitimaalausta, hengailua, toimintaa, grillausta ja saunomista sekä kesäbileet!  Ilmoittautumiset leirille pikapikaa Timolle timojames@jameskoskisenvapaapaiva.fi / 0405686001

James Koskisen vapaapäivä – tapahtuma 23.5.2014 Akuliinan aukiolla klo 10-15, Tapahtumassa tiedotetaan Jameksen kerho- ja leiritoiminnasta. Tapahtumassa on kaikenlaista toimintaa 10-14-vuotiaille ja heidän läheisilleen. Kaikki kiinnostuneet ovat siis enemmänkin kuin tervetulleita! Tapahtumassa on katusählyä, Jätti Huojuvatorni – peliä, Jalkapallotutka, trikkausta, jonglöörausta sekä piristäviä jumppatempauksia! Tuu viettää hauska aamu- ja iltapäivä Jameksen kanssa!

James – kerhon ensimmäinen kerta pidetään Nurkkiksen tiloissa keskuskatu 16, 42100 JÄMSÄ maanantaina 26.5.2014 Klo 14-17. Tiedossa on tuolloin pelailua ja hengailua Nurkkiksen tiloissa sekä samalla suunnittelemme kerhoille seuraavia kertoja.
Iloisin tunnelmin James haluaa toivottaa kaikille oikein ihanaa loppuviikkoa ja aurinkoista mieltä!

Iida K, Projektivastaava

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s