James Koskisen – tapahtuma

Huhhu hellettä! Lämmintä säätä on piisannut mukavasti ja kovasti toivomme, että hyvää säätä olisi luvassa myös tulevalle perjantaille. Viikko on ollut Jameksen osalta kiireistä, koska on ollut paljon hoidettavia asioita James Koskisen – tapahtuman tiimoilta. Kesän osalta on myös tehty paljon suunnitelmia sekä yhteistyökuvioita. Niistä suunnitelmista piakkoin lisää tietoa!

jamessählyy

Takaisin perjantain ohjelmaan. Luvassa olisi James Koskisen vapaapäivä – hankkeen toteuttama James Koskisen – tapahtuma, joka on suunnattu ensisijaisesti 10-14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tapahtumaan ovat kuitenkin kaikki oikein tervetulleita! Tapahtuma pidetään Klo 10-15 välillä Akuliinan aukiolla perjantaina 23.5.2014. Toimintaa on luvassa niin kilpailujen kuin pelailujen osalta. Paikalle voit tulla kavereiden kanssa ottamaan kisaa vaikka katusählyn merkeissä. Mahdollisuutena on myös testata kuinka kovan vauhdin saat aikaiseksi futis- ja sählytutkalla. Päivän parhaat tulokset palkitaan!

 

Jämsän Kaupungin Nuorisopalveluilta tulee toiminnallista pistettä, jossa voit pelata mölkkyä ja jätti huojuvaa tornia. Jämsän Seurakunnan pisteellä voit tehdä itse oman näköisesi pinssin. Jameksen omalla pisteellä voit hahmotella oman graffititeoksen värikkäillä huopatusseilla paperille tai liiduilla suljetulle kadulle. Graffiti – teemaa on luvassa heinäkuun 13-14-vuotiaiden leirillä Jämsänkosken Saariniemen majassa. Ilmoittautumisia leirille otamme myös tapahtumassa vastaan.

WP_001927

Tapahtuman aikana pääset näkemään myös livemusiikkia sekä virkistävät jumppatuokiot tuovat päivään lisää vauhdikasta toimintaa!

Unohtamatta herkullisia lettuja! Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry:n pisteellä on Lettu & Mehu – tarjoilut hintaan 2€/henkilö.

Tapahtumassa mukana: Akuliina, Jämsän Intersport, Jämsän Kaupungin Nuorisopalvelut, Jämsän Seurakunta, Nuorisovaltuusto, James Koskisen vapaapäivä – hanke, Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry

James toivottaa kaikki tervetulleiksi viettämään hauskaa ja toiminnallista aamu- ja iltapäivää!

Aurinkoista päivää!

Iida K

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s