Toimintaa kerrakseen!

James on touhottanut menemään viimeisen viikon aikana ja tekemistä on riittänyt James Koskisen – tapahtuman sekä yhditys messujen tiimoilta. Sää helli meitä jälleen ja aurinkoiset kelit mahdollistivat hyvän tapahtuman perjantaina 23.5.2014 Akuliinan aukiolla. Katusählyssä pelit olivat käynnissä lähes koko tapahtuman ajan. Aamupäivä oli varsin ruuhkaisaa ja oppilaat saivat pelailla koviakin turnauksia. Saimme aikaan myös yhden turnauksen ajatuksella opettajat vs. oppilaat, jossa voittajajoukkue sai kunniakirjan päivän katusählypelaajista. Opettajat veivät voiton niukinnaukin.
jameskatusähly
Katusählyssä riitti porukkaa
Pelit sujuivat hyvin ja vilskettä riitti muillakin tapahtuman pisteillä. Sählytutka oli toinen suosikeista koko tapahtuman ajan, jossa jonoa oli jatkuvasti. Päivän kaksi parasta tutkan lukeman tehnyttä palkittiin Jameksen yllätyspalkinnolla. Jämsän Seurakunnan tee-se-itse-pinssi – pisteellä pinssien teko oli myös melkoisen suosittua. Päivän aikana livemusiikkia saimme nauttia Nella Koskiselta, joka heleällä äänellään esitti muutamia kaikille tuttuja biisejä. Kiitokset vielä Nellalle! Tapahtumassa kuulimme myös Timon ja Millan herkkiä tulkintoja ja kiitokset myös heille!
nellak
Nella Koskinen lauloi ihanalla äänellään pitkin tapahtuma päivää 🙂
Tapahtuma päivä meni oikein hyvin ja nopeasti. Ilman tapahtumassa mukana olleita yhteistyökumppaneita ja Jameksen vapaaehtoisia emme olisi selvinneet. Iso kiitos siis kaikille toimijoille ja vapaaehtoisille!
Seuraava päivä jatkuikin Jameksen osalta yhdistys messuilla Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. PeLa:n ja Jameksen yhteisellä pisteellä oli mahdollista saada tietoa yhdistyksen ja hankkeen toiminnasta. Pisteellä oli mahdollista myös piirtää paperille värikkäillä tusseilla graffitteja sekä kesäaiheisia piirustuksia. Tässä muutama kuva värikkäistä tuotoksista.
kaikkikuvat
Jameksen pisteellä oli jaossa James – pinssejä, kuvassa myös pari hienoa kuvaa, jotka pisteellä luotiin lasten toimesta 🙂
WP_20140524_020
Kasvomaalausta oli myös tarjolla Iidan taiteilemana. Kuvassa perhonen kämmenselässä 🙂
Tämä viikko tulee olemaan hieman rauhallisempi Jameksen osalta. Seuraavalla viikolla ensimmäisen James – leirin valmistelut alkavat kovaa vauhtia. James odottaa 10-12- vuotiaiden leiriä innokkaana, koska luvassa on paljon hauskaa ohjelmaa. Leirikirjeet lähetetään kesäkuun ensimmäisen viikon aikana, joten leirille osallistujat olkaahan tarkkoina postilaatikon äärellä.
Heinäkuun leirille otamme edelleen vastaan ilmoittautumisia ensisijaisesti Timolle: timojames@jameskoskisenvapaapaiva.fi / tai puh. 0405686001
James haluaa toivottaa kaikille oikein mukavaa loppuviikkoa ja oikein paljon onnea peruskoulun päättäneille, ammattiin valmistuville sekä ylioppilaille!
Iida K, James Koskisen vapaapäivä – hanke

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s