Ihanaa ja Aurinkoista kesää!

James odottaa innolla kesän leirejä, ensimmäinen leiri starttaakin jo puolentoistaviikon päästä! yay! Leirikirjeet ovatkin jo postissa kesäkuun leirin osalta. Tämän ja ensiviikon osalta Jamekselta ei tekemistä puutu. Leirivalmistelujen merkeissä menevät nämä päivät kuin siivillä!


Heinäkuun leirille on tullut paljon ilmoittautumisia, mutta vielä mattimyöhäset ehtivät ilmoittautua. Varmista siis paikkasi kesän parhaimmalla leirillä ja ilmoittaudu Timolle pikimiten numeroon 0405686001 tai sähköpostitse timojames@jameskoskisenvapaapaiva.fi Heinäkuun leirikirjeet lähetetään heinäkuun ekalla viikolla, joten heinäkuun leiriläiset muistakaa tsekkailla postejanne tuolloin vähän tarkemmin 🙂


James – Kerho pyörii myös maanantaisin täällä Jameksen toimistolla Klo 14-17:00. Seuraavalla kerralla olisi tiedossa lentopalloilua sekä uintia, mikäli hyvä sää on. Vaihtoehtona on pelailua ja hengailua Jameksen – toimistolla. Tuu mukaan viettää letkee iltapäivä! 🙂

aurinkojames
Kesän aikana James Koskisen vapaapäivä – hanke rekrytoi toimintaansa tukihenkilöitä elokuun 23.-24.8.2014 järjestettävään koulutukseen. Tukihenkilötoimintaan haastattelemme innokkaat vapaaehtoiset hyvissä ajoin ennen koulutusta, joten ota pian yhteyttä jos tukihenkilötoiminta kuulostaisi juuri sun jutulle! Yhteydenotot Iidalle numeroon 0403558001 tai sähköpostiosoitteeseen iida@jameskoskisenvapaapaiva.fi Uudistuneen lain mukaan lasten ja nuorten ja heidän läheistensä kanssa työskennellessämme meidän on oikeus tarvittaessa tarkistaa vapaaehtoisten sekä tukihenkilöiden rikosrekisteriotteet henkilöiden suostumuksella.


Monia mietityttää varmasti tukihenkilötoiminta ja se saattaa kuulostaa joidenkin korviin hyvinkin vieraalta. Avaankin hieman sitä, mitä tukihenkilönä toimiminen tarkoittaa James Koskisen vapaapäivä – hankkeen toiminnassa. Tukihenkilönä toimit lapsen tai nuoren turvallisena aikuisena sekä tarvittaessa voit tarjota tukea koko perheelle. Tukihenkilönä tapaat tuettavaa noin 1-2 kertaa kuukaudessa ja tapaamiset sovitaan tuettavan kanssa omien aikataulujen mukaisesti. Tapaamiskerroilla voitte tuettavan kanssa tehdä aivan tavallisia arkeen liittyviä asioita kuten esimerkiksi kotiläksyjen tekoa, välipalan tekoa, lenkkeilyä tai harrastuksiin tutustumista. Tukihenkilönä toimit omalla tavallasi aikuisena kaverina ja ennen kaikkea turvallisena sellaisena. Haluamme myös muistuttaa, että tukihenkilönä et toimi yksin vaan tukenasi ovat niin toiset tukihenkilöt kuin myös Jameksen työntekijät. Apua saat tarvittaessa, jos jokin askarruttaa.

tukihenkilötoiminta
No, kuka sitten sopii tukihenkilöksi? Sellainen henkilö, joka on tasapainoinen omassa elämässään ja tulee toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa ja etenkin lasten ja nuorten kanssa. Sinun tulee olla helposti lähestyttävä, rehellinen ja avoin. Ihmistuntijuus tuo tietysti myös plussaa. Jos oma sopivuus tukihenkilötoiminnan suhteen mietityttää, niin voit esimerkiksi käydä testaamassa vapaaehtoiskonetta, jossa selvität omat vahvuutesi vapaaehtoistoiminnassa.
Ilmoittautujia tukihenkilökoulutukseen on tullut jo muutamia, mutta mukaan vielä mahtuu!

Jamesta voit käydä seuraamassa nyt myös instagramissa sekä Twitterissä!

Näillä kuulumisilla on hyvä jatkaa ja nauttia kesän lämpimistä säistä!

Mukavaa ja Aurinkoista kesää!

 

Iida K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s