Syksyn temmellystä!

Syksy on ollut meille ihanan lämmin ja pirtee. Toimintaa Jämsässä on ollut paljon ja tulevaa varten on suunnitteilla kaikkee kivaa myös Jameksen osalta. Kerhotoiminnassa on tehty kaikennäköistä kivaa puuhailua ja nuorten toiveita on sen puitteissa myös toteutettu. Tulevina kertoina James – kerhossa niin Jämsässä kuin Jämsänkoskella on tiedossa monentyyppistä toimintaa. Tiedossa muutamalla seuraavalla viikolla mm. pelailua ulkona ja sisätiloissa, hengailua, graffittitaidetta, musiikkia, laulua sekä pizzan tekoa. Tuu mukaan messiin niin et jää näistä siisteistä jutuista paitsi! 😉

PhotoGrid_1300567125_jpg
Jameksen väen oli myös kokeiltava toimintarataa 😀

James Koskisen vapaapäivän työntekijät Iida ja Timo ovat kiertäneet kouluilla vanhempainilloissa, jotta Jameksen toiminta tulisi tutuksi myös vanhemmille itselleen. Usein olemme kertoneet toiminnastamme mm. mitä toimintaa tarjoamme 10-14-vuotiaille sekä heidän vanhemmilleen täällä Jämsän Seudulla. Eilinen vanhempainilta poikkesi hieman muista, sillä pidimme toiminnallisen vanhempainillan Vitikkalan koululla, jossa Vitikkalan koulun oppilaille sekä osakseen myös Jokivarren koulun oppilaille ja heidän vanhemmilleen järjestettiin toimintaa yhteistyössä Vitikkalan koulun, vanhempainyhdistyksen sekä Jameksen kanssa. Toimintaa oli Klo 17-19 välillä niin ulko- kuin sisätiloissa. Ulkona vanhemmat ja lapset saivat pelata jalkapalloa Timon ja Jameksen vapaaehtoisten ohjaamana, näitä pelejä pelattiin monta!

Vitikkalan koulun pihalla oli vanhempainyhdistyksen järjestämä kioski sekä Jameksen piknik – alue. Jameksen piknik – alueelle sai pysähtyä istuskelemaan ja nauttimaan kioskin antimista. Pisteellä toimi muutama vapaaehtoinen, jotka kertoivat myös Jameksen toiminnasta. Sisätiloissa oli myös Jameksen toimesta kaksi pistettä liikuntasalissa. Piirustelunurkkauksessa sai piirrellä vapaasti värikkäitä kuvia. Liikuntasalin ympäri kiersi toimintarata, jossa oli 10 eri toiminnallista estettä. Vilinää riitti toimintapisteellä paljon ja huomatavissa oli heti, että etenkin hiljaisina hetkinä trampoliini- ja pussihyppely pisteet vetivät porukkaa 🙂 Iidan ja vapaaehtoisten ohjaamana toimintarataa kierrettiin pisteeltä pisteelle sekä tehtävät suoritettiin lappujen antamilla ohjeilla.

altAvXbe4ODxEbU3uz6eM89itWFDNF94nJoy1XcCWXknbbv

Mukavaa oli ja yhteistyötä tämän tiimoilta halutaan ehdottamasti lisää. Jameksen toiminnassa halutaan just pyrkiä tämänkaltaiseen toimintaan, jossa kaikilla on kivaa ja jossa lapset ja nuoret ja heidän vanhempansa ovat mukana nauttimassa yhteisistä hetkistä porukalla!

Ensiviikolla James saa toimintaansa mukaan pidempiaikaisen harjoittelijan Jämsän ammattiopiston aikuispuolelta. Harjoittelijasta tulette kuulemaan vielä lisää 😉

Menovinkit:

* Maanantai 22.9.2014 Jämsän James – kerho klo 17.30-19.30, Huovutetaan kännykkäkuoret Tiina Mäen ohjaamana

* Keskviikkoisin Jämsänkosken James – kerho Köpiksellä klo 14-16

* 4.-5.10.2014 Vanhempi-lapsi-leiri, Kuhmoisilla pakarniemessä, Jameksen toimistolta yhteiskyyditys leirille ja takas, ilmoittaudu Timolla 0405686001

* 11.-12.10.2014 Vanhempi-lapsi-leiri, Kuhmoisilla pakarniemessä, Jameksen toimistolta yhteiskyyditys leirille ja takas, ilmoittaudu Timolla 0405686001

LISÄTIETOJA LEIREISTÄ SIVUILTA: www.jameskoskisenvapaapaiva.fi

Mukavaa viikonloppua!

Iida K, James Koskisen vapaapäivä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s