Harjoittelijan tervehdys!

Moikka kaikille! Oon Kirsi, Nuvan opiskelija Jämsästä. Alotin koulun tänä syksynä, joten melko utelias ja tuore tapaus alalla.. Jameksen tiimiin päädyin kun piti miettiä vaihtoehtoja Jämsän alueella, jotka toimii teiän nuorten kanssa. Laitoin hakemuksen tuleen jo paljon ennen top-jakson alkua, ja onneks tärppäs! =)
tunnekortti
Fiiliskuvia
tuubi
Bingon palkintona siisti ja värikäs James tuubihuivi!
Mun eka viikko meni vauhikkaasti. Aluks tietty vaan tutkailin Iidan ja Timon touhuja sivusta, mut jo aika pian olin suunapäänä suunnittelemassa tulevia juttuja.
Keskiviikkona olin Köpiksellä mukana pitämässä kerhoa, ja siellä me laulettiin SingStaria ja piirrettiin tyttöjen kans Little Pet Shop hahmoja. Oli oikein hauskaa.
kipaja timo
Kirsi ja Timo valmistelemassa Länkipohjan James – tuntia
Torstaina livistettiin pois Jämsästä ja suunnattiin kertoon meiän toiminnasta Kuorevedelle ja Länkipohjaan. Eka tietoiskun sai yläaste ikäset koululaiset, ja sit oli vuorossa 3-6 luokat. Varsinkin Bingo, jota porukalla vedettiin sai hyvää suosioo. Muutenkin porukka oli tosi hyvin kuulolla. Länkipohjassa samat menot 3-6 luokkalaisille. Terkkuja teille niihin kouluihin ja toivottavasti pian nähään teiänkin kanssa!
james
James – esitys
Ootan innolla tulevia viikkoja Jameksella, ja toivottavasti kerhoissa ja muissa tapahtumissa olis tosi paljon väkee paikalla. Tulkaa ihmeessä, niin tehään yhessä kaikkee hauskaa!
-Kipa-

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s