Mukavaa syyslomaa!

Syksyn värejä on saatu ihastella jo jonkin aikaa ja syyslomakin alkaa tänään hyvinkin monella. James toivottelee kaikille mahtia syyslomaa! Moni on varmasti suunnitellu jo kaikkia kivoja reissuja loman ajalle ja osa viettää lomansa kotiseudullaan. Tekemisen puutetta ei varmasti tule kotiseudullakaan, koska  Jameksella on varmasti tarjolla jotain mielenkiintosta toimintaa!

syksykerho
Tällä viikolla James – kerhossa heiteltiin korista ja tehtiin pizzaa, syyslomaviikolla tiedossa valokuvausta maanantaina sekä keskiviikkona

Maanantaina ja Keskiviikkona James – kerhot pyörivät normaalisti myös syyslomalla. Lisätietoja kerhosta ja muista lyödät Jameksen sivuilta. Torstaina James starttaa klo 10 kohti Himosta. Himoksella käydään paistamassa makkaraa laavulla sekä herkutellaan nuotioherkuilla, mutta eipäs kerrota vielä mitä herkkuja siellä on tarjolla 😉 Tuu messiin niin saat tietää, mitä superherkkua voi nuotion äärellä tehdä! (Muurinpohjaletut eivät ole tämän herkun oikea vastaus, heh, voidaan vähä paljastaa, että tämä herkku on tosi makee!)

värikynätmeidänvälkkäälinkki

James on saanut käynnistettyä myös pienryhmätoimintaa Jämsän Seudulla niin Länkipohjassa kuin Kuorevedelläkin. Ryhmätoimintaa järjestetään myös muualla Jämsän Seudulla kysynnän mukaan. Länkipohjassa järjestetään miniprojekti videokuvauksen merkeissä. Innolla ootetaan mitä nuoret saa aikaan! Kuorevedellä nuoret saavat itse suunnitella toiminnallista päivää ikätovereilleen 🙂

meidänvälkkä
Valmis teos ”Meidän Välkkä!”

Tänään James oli mukana Vitikkalan koulun pajapäivillä. Jameksen kuvis/askartelu – pajalla tehtiin yhteinen teos Meidän Välkkä – teemalla. Oppilaat tekivät innoissaan teokseen näköispiiroksiaan, supersankareita sekä erilaisia telineitä, keinuja, hyönteisiä, pelejä sekä kirjastobusseja ja niin edelleen, mitä ikinä koulun välituntipihalle mahtuukaan.

Kiva ja vauhdikas päivä on mennyt hulvattomasti. Jameksen väki toivottaa kaikille oikein ihanaa syyslomaa! Tulkaa moikkaamaan!

Iida K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s