Kiirusta talven odotusta :)

Moi !

Taas on yksi kiireinen viikko Jameksella pulkassa.Maanantaina Jämsän kerho, kokouksia sekä uutena tulokkaana aloitti Kaipolan kerho 🙂 Iida oli aloittamassa uutta kerhoa  ja Maanantain ohjelmassa oli lasten itse toteuttama temppurata, jossa oli tramboliinia, patjoja, köysiä jne… Lopuksi pelattiin päättymätöntä polttopalloa. No, onneksi se sentään päättyi klo 16 mennessä ! Eli Kaipolan kerho Maanantaisin klo 14 – 16 Kaipolan koululla.

Keskiviikkona Köpiksellä tehtiin urakalla taidetta Riihisen Päivin johdolla ja hauskaa oli ! Ensin piirissä hieman rentoutettiin itseämme , samalla tutustuen kaikki toisiimme. Tämän jälkeen tehtiin piirtämällä ja sormiväreillä yhteinen iso teos, kukin piirtäen ja kirjoittaen. Kyllä mielikuvitus lensi ja tulos oli mainio !

cropped-jameslogo.jpg

Torstaina James aloitti vanhempien Kahvittelukerhon.  Paikalle tuli 2 äitiä, ja heidän kanssaan keskustelimme kasvattamiseen liittyvistä asioisa sekä kaikesta mitä mieleen juolahti. Tuo 2 tuntinen  ( 17 – 19 ) meni niin siivillä että näitä iltoja on järjestettävä lisää…seuraavan tapaamisen sovimmekin 13.11    klo 17.00 Jameksen toimistolle. Tervetuloa vanhemmat !

Perjantaina Iida aloitti Länkipohjassa tyttöjen kanssa elokuvan tekemisen ! Kiinnostava projekti, joka tehdään nyt ensimmäistä kertaa ja jatkoa varmasti seuraa.

Nyt James alkaa olla asian ytimessä, koska kiirettä on koko ajan ja uusia hienoja haasteita edessä.

Niihin tartutaan Iidan kanssa tosi innolla ja mielellämme 🙂

 

Tuu sinäkin toimintaan mukaan !

Pirtsakoita syyspäiviä

Timo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s