Toimintaa, harjoittelijoita ja tulevia juttuja!

James oli mukana lähihoitajaopiskelija – tiimin järjestämässä Amazing Race Jämsä – tapahtumassa viime sunnuntaina 16.11.2014, jossa 10 – 14-vuotiaat lapset ja nuoret saivat muodostaa joukkueet ja kierrellä 8 eri rastia ympäri Jämsää. Rastit sisälsivät eri maiden teeman mukaisia tehtäviä, jotka tuli suorittaa ennen kuin sai jatkaa matkaa. Tapahtumassa tarkoituksena ei ollut kiertää rasteja kilpailuhengessä vaan rastit sai kiertää rauhassa. Kierroksen päätteeksi joukkueet vanhempineen saivat makkara ja mehutarjoilut, jonka sponsorina oli Jämsän K-market! Kiitos heille!

altAhsQZvEH1NA7uovF_PS4EhZOxhEnMZolxI7tgOzvxWbe
Arvonnan voittajajoukkue Banaanit!

 

Tapahtuma starttas Akuliinan edustalta kahden maissa iltapäivällä ja päättyi kello viiden hämärässä huikeen tulishow:n valoisaan tunnelmaan. Osallistuneiden joukkueiden kesken arvottiin Himoksen päiväkortti, joka sisälsi päivän laskettelun, hiihtokoulun sekä ruuan. Hurjat kiitokset Himoksen väelle tästä sponsoroinnista! Joukkue nimeltä Banaanit voittivat kyseisen palkinnon, Onnea vielä heille!

InstagramCapture_1cf506ac-f2ee-434e-84cd-5b14d11ad934_jpgaltArUvDAes71MXY6BLyuzXdD3xIH6Va_kkbBTRusdPQ2svInstagramCapture_e9803fb7-61d1-4aa6-9f56-0dd7a0458985_jpgWP_20141116_019

Amazing Race Jämsä – tapahtuma tullaan järjestämään myös ensivuonna ja toivomme tapahtumaan tietysti enemmän osallistujia 😉 Tämänkaltaisia tapahtumia on toki tulossa lisää talven aikana, mutta siitä hieman myöhemmin lisää, jotenPYSYKÄÄ KUULOLLA! 🙂

Jameksen nurkissa on nyt vilinää kun toimiston täyttää nyt pari harjoittelijaa Jämsän ammattiopiston nuvan puolelta sekä yksi työkokeilija. Kaikkee kivaa ollaan heidänkin päänmenoksi keksitty ;D

Toinen harjoittelijoista Kipa onkin aiemmin jo esittäytynyt sekä työkokeilijamme Milla on tullut myös tutuksi. Harjoittelijoista toinen esittäytyy nyt tässä blogissa:

Moikka!

Täällä kirjottelee taas uus harjottelija. Mun nimi on Enni, ja opiskelen Jämsän ammattiopistossa nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Osa on ehkä nähny mut jo kesällä, kun olin Jameksen leireillä mukana 🙂
Alotin virallisesti maanantaina, mutta olin mukana jo sunnuntain Amazing Race -tapahtumassa. 
Tapahtuma meni hyvin, ja oli tosi mukavasti ryhmiä osallistumassa. Pääsin tekemään pinssejä kisailijoille Akuliinan edessä. 😀 Ilmeisesti muutkin rastit oli ollu mieleisiä, ja tulinäytös kyllä kruunas koko tapahtuman! Onneks sattu hyvä keli kohdalle 🙂
Nyt oon ollu mukana kerhoissa, ja eilen oltiin pitämässä vähän askartelupistettä lapsille. Tuli monta hienoo joulukorttia 🙂
Ei musta sen enempää siis, mua voi bongailla kerhoista ja Jameksen toimistolta aina tammikuun puoleenväliin asti! 🙂

 

Jameksen työntekijät Iida ja Timo olivat alkuviikosta RAY:n Emma&Elias – avustusohjelman arviointipäivillä, joilta tuli positiivista palautetta toiminnastamme. James Koskisen vapaapäivä – hanke palkittiin myös vuoden duo Emma&Elias – Palkinnolla! Tästä on hyvä jatkaa 🙂

altAjLfwcbsMDDrE35ppQkW2dnth_ukkagGRooAfPEz_BUg

James oli mukana myös eilisen LOS – päivän 20.11.2014 (Lasten oikeuksien päivä) tapahtumassa Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry:n ja Jämsänkosken MLL:n kanssa. Tapahtuma pidettiin Jämsänkosken hiihtokeskuksella. Jameksen pisteellä sai tehdä joulukortteja sekä lumihiutaleita.

InstagramCapture_c13e7044-51f8-4084-b786-c0abb513543b_jpg

Jameksen toimintaa ennen Joulua, joihin voit liittyy messiin!

  • Vapaaehtoisia toimintaan rekrytään kokoajan lisää, tuu siis tutustuu Jameksen toimintaan!
  • 29.11.2014 James mukana Joulukadun avajaisissa!
  • 8.12.2014 Klo 12-16 Kulttuuriklupi Pokuran tiloissa Jouluisia askarteluja yhteistyössä 4H – kerhon kanssa. Kaikki ala- ja yläkoulun oppilaat sekä vanhemmat TERVETULLEITA! Mehu ja piparitarjoilu!
  • 12. – 16.12.2014 Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry:n Joulumyyjäiset James – toimistolla Keskuskatu 1, 42100 JÄMSÄ
  • Kerhot pyörii maanantaisin Kaipolassa klo 14-16 ja Keskiviikkoisin Jämsänkoskella Klo 14-16 (Jämsän kerho lopetettiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi)
  • Lisätietoja www.jameskoskisenvapaapaiva.fi
  • James toteuttaa myös pienryhmätoimintaa ympäri Jämsän Seutua, joissa voidaan toteuttaa miniprojekteja tai tyttöjen ja poikien omia pienryhmiä. Ryhmiä on toteutettu Länkipohjassa ja tällä hetkellä on vireillä Kuorevedellä sekä Jämsänkoskella

Hymyy tähän päivään kaikille ja nähää!

Iida K

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s