Viikkokuulumiset ja kaikkee kivaa toimintaa taas tarjolla ;)

Viikkokuulumisia tammikuun viimeisessä postauksessa. Päivät sen kun pitenee ja toiminta Jameksella on ollut tasaisen vauhdikasta näin vuoden ensimmäisten viikkojen aikana. Kerhoissa on puuhailtu kaikkea hauskaa kerholaisten toiveesta mm, sisällä temppuilua, palloilua ja videokuvailuja. Retki 4H – yhdistyksen kanssa mainittiinkin jo edeltävässä postauksessa ja siitä vielä piti hehkuttaa, että tulemme jatkamaan yhteistyötä. 🙂

blogijames
Iida ohjaamassa kerhoja vasemmalla, oikealla kuvaa Jameksen instagram haaste kuvasta #mustavalkohaaste 1/5

 

Bändikerhon osalta haluan muistuttaa, että sinä paunun 7. – 8 – luokkalainen HOX! voit tulla vielä mukaan jos et ole vielä sinne ennättänyt mennä mukaan. Milla, meidän ihana työkokeilija on yksi bändikerhon vetäjistä. Kerholla on vielä muutama kerta jäljellä, jonka jälkeen päätetään jatketaanko kerhoa vai ei. Lähde siis nyt mukaan!! 🙂

Lisätietoja Bändikerhon aikatauluista löydät TÄÄLTÄ

blogijames2
Kerhoissa piirreltiin myös tusseilla taidetta 🙂

 

Vanhemmille olemme myös suunnanneet toimintaa kahvittelukerhon merkeissä, joita Timo vetää. Kahvittelujen yhteydessä on voinut jakaa ajatuksia ja ajankohtaisia asioita elämästä 10-14-vuotiaan vanhempana. Tuu mukaan jutustelemaan! 🙂

James Koskisen vapaapäivä – hanke on järjestämässä maaliskuun alussa Akuliinan kanssa yhteistyössä Talvirieha 2015 – tapahtumaa. Mukana on muitakin yhteistyökumppaneita kuten Jämsän ammattiopiston aikuisopiskelija ryhmä, Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry, Jämsän kaupungin nuorisopalvelut sekä Jilveksen jalkapallo edustusjoukkue. Alustavasti joukkueet voivat ilmoittautua Timolle 0405686001/ timojames@jameskoskisenvapaapaiva.fi  Lisätietoja joukkueille tulossa Jameksen nettisivuille ensiviikon alusta 🙂

WP_20150128_10_40_01_Pro (3)
Lähde mukaan koko perheen tapahtumaan! 🙂

 

Talvirieha 2015 – tapahtuma on koko perheen tapahtuma, joten sinne on suunniteltu toimintaa myös muille kuin talvijalkapalloon osallistuville! Tuu messiin! 🙂

 

Mukavaa viikonloppu kaikille!

Iida K, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s