James hakee toimintaansa Tsemppareita!

Oikein aurinkoista talvea kaikille! Jameksen toiminnassa on tultu ja menty ympäri Jämsän Seutua jälleen koko viikko. Kerhotoiminnassa nuoret ovat päässeet pelailemaan sisäliikuntapelejä, editoimaan videota sekä askartelemaan ystävänpäiväkortteja.

Tiistaina James oli mukana Mäntykallion alakoulun vanhemppainillassa, jossa keskusteltiin mediataitohin liittyvistä asioista. Mitä kaikkea olisi hyvä ottaa huomioon mediataidoissa? Kuinka vanhemman asemassa voimme vaikuttaa lastemme sosiaalisen median käyttöön, sillä tavalla, että he voisivat käyttää näitä sosiaalisen median sovelluksia turvallisesti samalla tiedostaen sen ansat ja vaarat. Vanhemmilta nousi hyvin esille suhteellisen hyvä tietoisuus sosiaalisen median käytöstä ja illassa kävimme oikein antoisia keskusteluita.

Kiireistä on ollut viikon ajan ja tänään joudumme luopumaan ihanasta työkokeilijastamme Millasta. Kiitokset Millalle huikeasta työpanoksesta sekä reippaasta ja iloisesta asenteestasi! Toivottavasti näemme vielä vapaaehtoistoiminnan merkeissä jatkossakin 😉

WP_20150213_13_41_29_Pro
Lähde tsemppariksi Jameksen toimintaan! 🙂

 

James Koskisen vapaapäivä – hankkeen toiminnassa olemme syksyllä luoneet tukihenkilöverkostoa, jossa vapaaehtoisia on muutamia tällä hetkellä valmiina aloittamaan tukihenkilönä toimimisen tai koulunkäynnin motivoinnissa Tsempparina toimimisen.

Avaankin nyt tähän väliin Jameksen Tsemppari – toimintaa. Hankkeen vapaaehtoiset voivat halutessaan päästä toimimaan vapaaehtoisena myös lähellä koulumaailmaa. James Koskisen vapaapäivä – hankkeen Tsemppari – toiminnassa vapaaehtoinen voi toimia lapsen tai nuoren Tsempparina koulunkäynnin motivoinnin yhteydessä. Tsemppari – toiminnassa tsempattavan 10 – 14-vuotiaan lapsen tai nuoren kanssa pidetään koeaika, jolle asetetaan tavoitteet, joita kohti lähdetään etenemään. Jameksen toiminnassa Tsempparin tulee olla vähintään 18 – vuotias. Hankkeemme etsii tällä hetkellä lisää Tsemppareita toimintaan, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Perehdytämme Tsemppareita maaliskuun alussa 5.3.2015 Jameksen toimistolla Klo 17-20

Hankkeen vapaaehtoistoiminnasta pidämme infoiltaa 25.2.2015 Jameksen toimistolla Klo 17-20, tervetuloa!

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille 14.2.2015!! 🙂

Iida, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s