Vilskettä riitti nuorten bändikämpän/harrastetilan avoimilla ovilla

InstagramCapture_b28b8975-573f-4985-8e34-a663b1aad0aa_jpg

Jameksen bändikämppä/harrastetila oli yleisön nähtävissä viime torstaina 12.3.2015 klo 9:00 – 18:00 välisenä aikana. Tiloissa oli mahdollista käydä tutustumassa sekä tilan soittimia sai yleisö kokeilla mieltymystensä mukaisesti. Muutamia hienoja lauluesityksiä tuli kuultua muutamien oppilasryhmien esittämänä. Päivän aikana kämpällä vierailijoita kävi kaiken kaikkiaan 120 henkilöä.

WP_20150312_014

Tiloissa kävimme keskustelua oppilaiden kanssa siitä, mitä kaikkea bändikämpässä/harrastetiloissa voi päästä tekemään. Innostimme oppilaita luovuuteen ja kerroimme monen tyyppisistä mahdollisuuksista käyttää tilaa. Vaikka tila onkin musiikkipainotteinen niin tilaa voi käyttää myös miniprojektien suunnitteluun ja toteutukseen esimerkiksi valokuvausnäyttely, näytelmäprojektin harjoituksia varten ja niin edelleen. Mahdollisuuksia on siis todella paljon, mielikuvitus on vain rajana.

InstagramCapture_196550a3-deb1-463e-b88f-e4ecf379b80e_jpg

Tilan käytössä teemme yhteistyötä eri toimijoiden ja koulujen kanssa sekä tilanvuokraus asioissa voit olla yhteydessä James Koskisen vapaapäivä – hankkeen molempiin työntekijöihin. Tällä hetkellä tilankäytössä on vielä vapaita aikoja. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

WP_20150312_015
Bändikämpän/Harrastetilan nimmaritaulu täyttyi päivänaikana aika mageesti! 🙂

 

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

ps. Bändikämpästä innostui eräskin tyttöjen aloitteleva bändi ja harjoitukset pääsemmekin aloittamaan pikimiten 😉

Iida K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s