Harjoittelijat esittäytyy

InstagramCapture_823b1fd1-c5eb-4d75-b4ff-d36d7ac30944_jpg
Pelailua Köpiksellä

 

James Koskisen vapaapäivä – hankkeen toiminnassa on jälleen huikeita harjoittelijoita mukana. Tässä onkin pari esittelytekstiä hieman tutumman harjoittelijan sekä meidän uudemman harjoittelijan toimesta:

………………

Moikka!

Enni täällä taas harjottelussa. Moni varmaan tietääkin jo mut, mutta jos ei niin pikainen info: opiskelen Jämsän ammattiopistossa nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi, valmistun toukokuussa, oon 20v ja tykkään kissoista. Siinä varmaan ne tärkeimmät.
Kevään aikana mua tullaan näkemään kerhoissa (Kaipolassa ja Köpiksessä) sekä toimistolla. Alotin myös Länkipohjan koulussa muutaman tytön kanssa ihan huikeen projektin! Siitä ehkä lisää vielä myöhemmin 😉
Kevättä odotellessa, olkaa kilttejä ja reippaita koulussa ja käykää Jameksen kerhoissa!
……………
Morjesta! Täällä kirjoittelee Jameksen uusi työssäoppija Antti.Opiskelen Jämsässä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi ja tulin 7 viikon mittaiselle työssäoppimis jaksolle Jamekselle.Ensimmäistä päivää vietän täällä ja tutustumis linjalla menty, työssäopin aikana tulen ohjaamaan ja olemaan läsnä kerhoissa ja tapahtumissa.

Aurinkoista kevättä toivottelee Antti 🙂

……………….
InstagramCapture_df45eb08-fcd0-430a-a95d-310789ce9631_jpg
Piknik nyyttäreitä viime viikon Kaipolan kerhosta
Harjoittelijoista tulette vielä kuulemaan lisää tämän kevään aikana. Ollaan Timon kanssa suunniteltukin kaikkea jännää harjoittelijoidemme pään menoksi, joten tylsää ei heillä tule olemaan 😉
Kevät on täynnä kaikkea kivaa toimintaa ja yhteistyötä tulemme tekemään tiivisti paikallisten toimijoiden kanssa. Lähiviikkoina yhteistyö tiivistyy lähinnä koulumaailman keskuudessa, mutta myös Himoksen kanssa tulemme tekemään yhteistyötä 🙂
InstagramCapture_d0ba5ebf-7a89-43ef-abca-1a18b92fd6cc_jpg
Askarteluja Köpiksellä
Kesän leirejä suunnittelemme parhaillaan ja kevään aikana huhtikuussa tulemme tiedustelemaan jälleen toiveita toiminnan sisällöstä kouluissa.
Tämän viikon ohjelmassa allekirjoittanut koostaa väliraporttia vuoden 2014 toiminnasta. Jameksen porukkaa nähdään viikon aikana Jämsänkoskella sekä Länkipohjassa. Ja tänään 10-14-vuotiaiden vanhemmat voivat kokoontua Jameksen toimistolla kahvittelujen merkeissä. Vertaistuellisessa kahvittelukerhossa vanhemmat pääsevät jakamaan kokemuksiaan muiden vanhempien kanssa klo 18-20 välisenä aikana.
 WP_20150312_009
Mukavaa viikkoo jokaiselle! 🙂
Iida K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s