Kerhotoimintaa, nuorten projekteja, leirejä ja ylläreitä!

Kevät sateilta ja yllättäviltä takatalvilta ei ole tänäkään vuonna vältytty. Kesä kuitenkin kolkuttelee ovella ja täällä Jameksella kesän suunnittelu on ollut kovassa vauhdissa. Parhaillaan osa Jameksen porukasta onkin kiertelemässä kouluissa pitämässä Jameksen infotunteja. Toimintaan voit ilmoittautua niin leireille kuin kesällä pidettävään kerhoonkin.

InstagramCapture_81bc7ffe-28af-42ef-9074-27e674c6d18e_jpg
Maanantaina Kaipolan James kerhossa tehtiin mm. lämpimiä voileipiä

 

Ensin kuitenkin viikon kuulumisista. James on kiertänyt ympäri Jämsän Seutua sekä työntekijät Iida ja Timo pyörähtivät Viron puolella Emma & Elias – avustusohjelman järjestämässä verkostotapaamisessa, jossa pääsimme tutustumaan Viron toimijoihin nuoriso- ja perhetyön saralla. Reissulla sovimme muutamia yhteistyökuvioita muiden avustusohjelmassa mukana olevien hankkeiden kanssa. Näistä tulette kuulemaan vielä lisää tämän vuoden aikana ja allekirjoittanut voi luvata, että nuoret pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan! 😉

InstagramCapture_9b1c75e1-ee1f-43fb-bb5d-b59208b53c08_jpg

Länkipohjan näytelmäryhmä on kehittynyt kovaa vauhtia ja tänään pidimmekin jo viimeiset harjoitukset ennen maanantain esitystä! Enni harjoittelijamme on vetänyt ryhmää osana omaa projektiaan. Hyvät fiilikset on tästä edelleen ja loppuhuipennus tulee olemaan upea!

Jameksen kesästä lupasin teitä infota ja tosiaan tässä onkin meidän kesän posterit kesäkuun 16. – 18.6.2015 ja heinäkuun 7. – 9.7.2015 leireiltä. Leireillä tulee olemaan jälleen kaikenlaista mukavaa toimintaa, pelailua, hengailua, kisoja, melontaa, hyvää ruokaa ym ym Muutamia ilmoittautumisia on tullut jo molemmille leireille, ole siis ripeä, paikat täyttyvät nopeasti!

heinäkuukuva

 

kesäkuukuvaa

 

Jameksen kerhotoiminta siirtyy kesän ajaksi Jämsään. Kerho 10 – 14 – vuotiaille pidetään aina maanantaisin klo 14 – 16 aikajanalla 1.6.2015 – 10.8.2015. Jämsänkosken köpiksen kerhoa jatketaan kesäkuun osalta vielä taideprojektin osalta!

#jameskoskisenvp – instagramissa olemme päivittäneet toiminnastamme vähänväliä erilaisia kuvia leireiltä, kerhoista, tapahtumista yms kaikesta muusta toiminnasta. Nyt kuitenkin tulemme toteuttamaan instagram – kisan 10 – 14-vuotiaille. Ikärajojen vuoksi kisaan tulee osallistua vanhemman luvalla. Julkaisemme kisan toukokuun alussa, joten ole skarppina, palkinto tulee olemaan vauhdikas, elämyksellinen ja nauruhermoja kutkuttava! 😉

Stay tuned!

 

Iida K, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s