Insta – kisan julkaisua ja harjoittelijan fiiliksiä

InstagramCapture_5b7adf84-a30d-4b5a-aa07-e9997f007efc_jpg

Harjoittelijan viimeset fiilikset!

Moi, Enni tässä. Se olis nyt niin, että mun 7 viikon harjoittelu lähenee loppuaan.
Samoin valmistuminen lähestyy uhkaavasti, joten mua tullaan aika harvakseltaan näkemään.
Todennäkösesti syksymmällä myös Jämsä jää taakse, ja on aika suunnata kohti uusia haasteita!
Jameksella on ollu aivan superihanaa olla harjoittelussa, ilmapiiri työntekijöiden kesken ja kaikkien kerhojen lapsukaiset on ollu huippuja.
Olkaa kilttejä Timpalle ja Iidalle, ja myös muille tuleville harjoittelijoille.
Kivaa ja toivottavasti lämmintä Vappua, ja kiitti ihan jokaselle kenet oon saanu tavata näiden harjoitteluitten myötä! :)<3

…………………………..

InstagramCapture_78276b34-a6eb-4054-ae8e-6d50bc68b25d_jpg
Projektin viimeisessä tapaamisessa katsottiin näytelmän tallenne 🙂

 

Enni toteutti viimeisessä harjoittelussaan näytelmäprojektin Länkipohjan nuorten kanssa. Projekti oli oikein loisto ja tiivis paketti, jossa nuorten ryhmä pääsi kurkistamaan näytelmän teon ja näyttelijän roolien saloihin. Lyhytnäytelmä esitettiin Länkipohjan alakoululla oppilaille sekä opettajille. Projektista saatiin oikein hyvää palautetta! Enni hoiti projektin alusta loppuun oikein mallikkaasti ja tulemme tätä projektia hyödyntämään myös jatkossa.

Kiitokset Ennille suuresta panoksestaan ollessaan harjoittelijana James Koskisen vapaapäivä – hankkeen toiminnassa. Toivotamme Ennille oikein paljon onnea tulevaan ja toivottavasti tulet meitä täällä joskus moikkamaan! 🙂

#jameskoskisenvp – instagramissa olemme päivittäneet toiminnastamme vähänväliä erilaisia kuvia leireiltä, kerhoista, tapahtumista yms kaikesta muusta toiminnasta. Nyt kuitenkin tulemme toteuttamaan instagram – kisan 10 – 14-vuotiaille. Ikärajojen vuoksi kisaan tulee osallistua vanhemman luvalla. Nyt on tullut aika STARTATA KISA eli ohjeet löytyy instagramista sekä nettisivuilta ajankohtaista palstalta! Osallistu ja voita vauhdikas, elämyksellinen ja nauruhermoja kutkuttava palkinto! 😉

instagramkisa
Kerro hauskin tapasi viettää vapaapäivä? Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Iloisin, reippain ja kekseliäin kuva voittaa itselleen sekä kaverilleen liput Linnanmäelle 13.6.2015 Jameksen matkassa. Osallistujan tulee olla 10 – 14 – vuotias Jämsän Seudulta. Kisaan voi osallistua itse tai oman vanhemman kanssa. Muista lisätä kuvaan #jameksenvapaapäivä niin olet mukana arvonnassa.​ (Voit osallistua kisaan instagramissa) Kisa on käynnissä 1.5.-15.5.2015

 

Iloista Vappua, Klara Vappen!

Iida, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s