Haastatteluja, vapaaehtoisperehdytystä sekä bänditoimintaa

InstagramCapture_e7e46d32-3019-4291-affd-773f26326b16_jpg
Heinäkuun leirille mahtuu viel lisää!! 🙂

Harjoittelijamme Siiri on ollut kevään aikana James Koskisen vapaapäivä – hankkeessa mukana nyt jo muutamia viikkoja. Hän on haastatellut toiminnassamme mukana olevia vapaaehtoisia opinnäytetyötään varten. Odotamme innolla työn tuloksia, jonka myötä voimme kehittää toimintaamme jälleen eteenpäin 🙂 Harjoittelunsa osalta Siiri on myös lähtenyt viemään lapsiasiainneuvoston perustamista eteenpäin Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry:n alla: ” Jämsän Pelastakaa Lapset ry. sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Jämsän paikallisyhdistys ovat tehneet aloitteen, että Jämsään saataisiin lapsiasiainneuvosto. Neuvoston tehtävänä on tuoda lasten ääni ja oikeudet esille. Lisäksi neuvosto voi antaa lausuntoja siitä, miten päätökset vaikuttavat seudun ala-ikäisiin. Neuvosto seuraa lapsipoliittisen ohjelman toteutumista sekä tarvittaessa päivittää sitä. Lapsilla on oikeus osallisuuteen omassa kasvuympäristössään sekä yhteisöissään. YK:n lastenoikeuksien sopimus sekä suomen lait velvoittavat kuntaa kuulemaan kaikkia kuntalaisiaan iästä riippumatta. Neuvostoasia menee nyt eteenpäin ja pidetään peukut pystyssä! ” Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä tämä vireillään oleva aloite tuo tullessaan! 🙂 …………….

InstagramCapture_4321fb5b-183e-4724-8ef3-e8310e93ac57_jpg
James oli myös mukana tiistain Hyvinvoinnin täyskäsi – tapahtumassa Auvilassa 🙂

Timon Bändikämppä uutisia : Saimme uudet vuokralaiset bändikämppäämme harrastamaan musiikin soitantaa 🙂 Eikä kestänyt kuin alle viikko niin he ilmoittivat lahjottavansa basarin ( bassorumpu ) ja 2 tomia Jamekselle lasten musiikin harrastusta tukemaan ! Olemme todella kiitollisia, että hyvää on vielä maailmassa ja mitä nöyrimmin kiitämme 🙂 Lahjoituksia lisää : Meille tuli kysymys, mitä tehdä ylimääräisille Aku Ankoille ?? Määrä on huikea : 13 kansiota, 6 vuosikertaa ja pari kirjaa vielä päälle ! Otamme ne (kin ) mielellämme vastaan, osan omaan käyttöön ja osan lahjoitamme eteenpäin tarvitseville 🙂 Iso kiitos siis Mimmi Puhakka ja Tarja Lankinen, jotka aiemmin jo lahjoittivat Jameksen toimintaan myös Wii pelikonsolin !! Hienoa että hyvää tahtoa vielä maailmassa riittää ! James kiittää ja kumartaa 🙂 ………………..

InstagramCapture_d140305b-48b8-49c4-818d-2d1e6e18aadd_jpg
Vapaaehtoisten pohdintoja vapaaehtoisuudesta 🙂

Tällä viikolla perehdytimme toimintaamme muutaman vapaaehtoisen lisää. Nämä nuoret vapaaehtoiset tulevat olemaan toiminnassamme mm. apuohjaajina kerhoissa sekä toimijoina tapahtumissa. Oli ilo saada vapaaehtoisporukkaamme lisää uusia kivoja tyyppejä! Jes! Kesällä James tulee pitämään leirejä kesäkuussa sekä heinäkuussa. Kesäkuun leiri tuli eilen täyteen, mutta heinäkuun 7.-9.7.2015 leirille mahtuu vielä lisää 13-14-vuotiaita nuoria. Ilmoittautuminen kannattaa hoitaa hyvissä ajoin niin varmistaa oman paikkansa leirillä. Leirillä tullaan järjestämään paljon kaikkea kivaa toimintaa ja pelailua sekä ohjelmassa tulee olemaan myös melontaa! Sinne siis! Insta-kisaan ehdit vielä osallistua! Kisan kautta Jämsän Seudun 10-14-vuotiaat voivat voittaa itselleen ja kaverilleen liput Linnanmäelle Jameksen matkassa 13.6.2015. Kisaohjeita löydät www.jameskoskisenvapaapäivä.fi – sivuilta tai instagramista.   Mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂   Iida, Siiri ja Timo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s