Mukavaa viikkoo kaikille ja hymyy tähän päivään!

InstagramCapture_79144b70-5120-4a06-9c10-2d56256373a2_jpg
Vapaaehtoiset Jameksen infopisteellä 🙂

Jameksen kuulumisia täällä jälleen kirjoitellaan. Toimistollamme on tämän viikon ajan hetken hiljaisempaa henkilöstön osalta. Iida ja Timo tietysti toimistolla edelleen. Harjoittelijat vain puuttuvat 😉 Ei kuitenkaan kauaa olla keskenään työntohinoissa, vaan pian saamme joukkoomme kesätyöntekijämme Iljan ja Kirsin! Iljaa tulette näkemään kerhotoiminnassa sekä Kirsiä nähdään enemmän koko toiminnassa kerhoissa, leireillä sekä tapahtumissa. Odotamme innolla kesätyöntekijöitämme kesän touhuihin mukaan! Kesästä tulee jälleen kerran aivan mahtava!! 🙂

InstagramCapture_a44250c1-f87c-43cb-9714-793f85d2ed4a_jpg
Jameksen infopiste Hyvän Tuulen Kauppapäivillä

Toukokuun touhuissa bändikämpällä/harrastetilalla lukkoilantiellä on ollut mukavasti käyttöä. Aloitteleva tyttöbändi on päässyt hyvin harjoittelujen makuun sekä eräs poikabändikin. Bänditiloissa treenaa myös aikuisten bändi, joka tukee samalla toimintaa vuokraamalla treeniaikaa itselleen kuukausittain. Kesän leireillä heinäkuun 13-14-vuotiaiden leirillä on vielä vapaita paikkoja! Ilmoittaudu Timolle ja varmista paikkasi kesän rennoimmalla leirillä! 🙂 Kerhotoiminta jatkuu Jämsänkoskella sekä kesän ajan pidämme kerhotoimintaa myös Jämsässä, Tsekkaa aikataulut TÄSTÄ.

WP_20150522_006
James Aliaksen aikoja Hyvän Tuulen Kauppapäiviltä

Viime viikolla James oli mukana myös Hyvän Tuulen Kauppapäivillä, jossa Jameksen infopiste sijaitsi Jämsän äijän aukiolla. Mukana oli myös meidän uusia vapaaehtoisiamme, kivaa saada porukkaan lisää uusia ja mahtavia tyyppejä! 🙂 Sateisesta ja arveluttavasta kelistä huolimatta auringosta saimme päivillä myös nauttia. Messuilla Jameksen pisteellä kävi peräti 124 henkilöä!

Vapaaehtoisia tullaan näkemään edelleen kerho- ja leiritoiminnassa sekä retkillä ja tapahtumissa 🙂

James toivottaa kaikille oikein ihanaa kesälomaa ja kaikille valmistuville sekä peruskoulun päättäville OIKEIN PALJON ONNEA!

Mukavaa viikkoo kaikille ja hymyy tähän päivään!

Iida, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s