Kesäterveiset Jameksen toiminnasta

InstagramCapture_869eb04e-1cb8-4455-99c0-5b1d3fff7066_jpg
Koripalloilua James kerhossa

 

Kesäloma starttasi koululaisilla ja osalla opiskelijoistakin. Huikeeta kesälomaa vaan kaikille! Tehkää kaikkee kivaa ja ulkoilkaa paljon! Nauttikaa lämpimistä säistä ja käykää reissuissa täällä kotimaassa tai ulkomailla.

Jameksen porukassa haluamme innostaa lapsia ja nuoria ulkoilemaan ja liikkumaan! Liikunta lisää hyvinvointia ja mikäs sen mukavampaa kun viettää hauskoja ja vauhdikkaita hetkiä kavereiden kans 😉

WP_20150527_002
Pelailuu Jämsänkoskella 🙂

 

InstagramCapture_d9d6a3c3-9718-4981-af61-89e27e144532_jpg
Tuu moikkaa meitä ku näät et ollaa toimistolla! 🙂

 

Kesän aikana toiminnassamme on mm. kerhotoimintaa aina maanantaisin ja keskiviikkoisin. Maanantaisin pidämme Jämsässä lapsille ja nuorille James kerhoa iltapäivästä klo 14 – 16 ja Keskiviikkoisin vuorostaan Jämsänkoskella samaan aikaan. Tänä kesänä lähdemme myös Linnanmäen reissuun 13.6. lauantaina, johon mahtuukin vielä yksi matkustaja lisää! Pirauta Iidalle pian niin paikka voi olla sun! 🙂

Leiriä varten on myös valmistauduttu ja kirjeet kesäkuun leiriläisille lähteekin tämän viikon aikana postiin!

Nuori kesätyöntekijämme Ilja tuli Jameksen toimintaan töihin maanantaina. Iljaa näemmekin mm. kerhotoiminnassa apuohjaajan roolissa. Tässä Iljan esittäytyminen:

”Minä olen Ilja Herashchenko. Tulin syksyllä Ukrainasta. Harrastan koripalloa ja jääkiekkoa, mutta jääkiekkoa en osaa pelata kovin hyvin, koska Ukrainassa ei pelata sitä paljon. Opiskelin vuoden Suomenkieltä Jämsän kansalaisopistossa ja sain sieltä paljon kavereita. Täällä James Koskisen vapaapäivä – hankkeessa olen kesätyöntekijänä kesäkuun ajan. Täällä olen paljon lasten ja nuorten kanssa. Maanantaisin ja keskiviikkoisin menemme James kerhossa pelaamaan aina jotain peliä Jämsässä ja Jämsänkoskella. Jämsässä James Koskisen bändikämpällä on tilat, joissa voi käydä soittamassa erilaisia instrumentteja. Minä en osaa soittaa millään, mutta haluan joskus opetella.”

Aurinkoo tähän viikkoon kaikille!

 

Iida, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s