Jameksen matkassa ja vapaaehtoiset messissä!

InstagramCapture_c50694b0-1420-4745-a3da-a3dc409c7f76_jpg
Jameksen porukka Oulussa, merivesi oli viileetä, mutta kyllä siellä uskalti juuri ja juuri kastautua 😀

Morjesta!

Kesäisiä terkkuja täältä Jameksen toimistolta jälleen! Jameksen väki oli tällä kertaa hieman isommalla porukalla reissussa tuossa alkuviikon aikana. Nimittäin muutama vapaaehtoinen oli meidän messissä! JEE!!

InstagramCapture_31931e02-d783-494d-85f9-37b9fe1cedd5_jpg
Vapaaehtoiset messissä! 🙂

Kävimme Oulussa Emma&Elias -avustusohjelman verkostotapaamisella sekä Oulun Lasten suojelun kesäpäivillä. Mukanamme reissussa olivat meidän aktiivivapaaehtoiset Jameksen toiminnasta. Siiri, Eese ja Juha olivat siis meidän messissä tällä kertaa. Vapaaehtoisemme pääsivät osallistumaan Lasten suojelun kesäpäivien alaseminaareihin omissa rooleissaan. Alaseminaareissa oli mm. vapaaehtoiset lapsiperheiden tukena kokonaisuus, jossa muodostimme muutaman muunkin toimijan kanssa paneelin, jossa syntyi mielenkiintoista ja aika syvällistäkin keskustelua vapaaehtoisuudesta. Alakko nää?(Vapaaehtoistoimija sanalle keksittiin keskustelun aikana mm. uudenlainen versio: lähimmäisolemus 😀 )

WP_20150609_002
Jameksen toimintaa esiteltiin myös kesäpäivien aikana Emma&Elias – pisteellä.

Toisessa alaseminaarissa osa vapaaehtoisistamme pääsivät työskentelemään ja ideoimaan vapaaehtoistoimintaa nuortenpajassa. Sielläkin oli syntynyt paljon hyvää keskustelua. 🙂

Tällä viikolla Jameksen kerho pidettiin vain maanantaina ja sama pätee myös ensiviikon aikatauluja, koska leirimme menee pahasti keskiviikon kerhon kanssa päälleikkäin. Keskiviikon kerho jatkuu taas normaalisti Juhannuksen jälkeen 🙂

WP_20150608_004
Mukavaa kesää!! Nähää kerhoissa ja leireillä! 🙂

Tuleva viikonloppu onkin vauhdikas ja hauska. Nimittäin lähdemme liki 30 hengen porukalla kohti Helsinkiä. Mukaan lähtee Jameksen vapaaehtoisia, kerhoista ja muusta toiminnasta lapsia ja nuoria sekä vanhempia. Lauantaiaamuna startataan ja lähdetään porukalla viettämään Linnamäen 65 – vuotis juhlaa!! Onnea Linnanmäki!! 🙂

Muksaa viikonloppuu kaikille!

 

Iida, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s