Tervehdys kesään! =D

Täällä Jameksen tiimissä taas, entisenä harjoittelijana, nyt kesätyöntekijänä. Mahtavaa kun pääsin tähän hommaan! Intoa puhkuen kesän puuhiin, ja lupaan tehdä tunnollisesti hommani, että Iida ja Timo voi vuorotellen viettää ansaittua lomaa.

WP_20150616_016

Heti alkuun oltiin Jameksen leirillä Saariniemen majalla. Leiri sujui odotusten mukaisesti, ja ilmatkin suosi niin hyvin kun ne tänä sateisena ja kylmänä alkukesänä voi suosia. Tiistaina saatiin vähän vettä niskaan, mut keskiviikkona paistoi aurinko suurimman osan päivästä.

Leiriläisiä oli 16, ja porukka oli ihan huippu. Hyvää ryhmähenkeä ja intoa tekemiseen. Me alotettiin hauskoilla tutustumisleikeillä, koska osa porukastahan oli entuudestaan toisilleen vieraita. Meillä oli hyviä keinoja nimien oppimiseen.. 😉 Sen jälkeen syötiin, ja sitten oli vapaa-aikaa. Oli pallopelejä, tikanheittoa, piirustusta..mitä kukakin keksi. Keittiössä hääräs Eese ja Kirsti, joten ruoka valmistu siinä muiden touhutessa omiaan. Illalla oli ohjelmassa vielä saunaa, uintia ja grillausta. Saunaan ensin pojat, ja kyllä sinne järveen mentiin, vaikka vesi oli kylmää. Sen jälkeen tyttöjen vuoro, ja molske kävi silloinkin. Me ihmeteltiin takit päällä laiturin nokassa, mutta leiriläisiä ei kylmä keli ja vesi tuntunu haittaavan..Hrrrr… Saunanraikkaina Kodalle Grillaamaan makkaraa ja suklaabanaaneja. =b

IMG-20150617-WA0009

Keskiviikkona oli paljon ohjelmaa tiedossa. Päivällä Siirin järkkäämää melontaa, olymppialaiset, ja illalla vielä leiridisco. Ja tietysti pelailua, hengailua, saunomista ja hyvää ruokaa. Melonta oli tooosi hauskaa, ja monille ihan uus kokemus.

IMG-20150617-WA0011

 

 

IMG-20150617-WA0010

 

 

 

 

IMG-20150618-WA0008

 

IMG-20150617-WA0031
Leiri-olympialaisissa heitettiin tikkaa..sokkona.

 

Discossa oli hyvä meininki. Oli kisoja, pullonpyöritystä, herkkuja, hyvää musaa ja mikä meininki! Ei meinattu malttaa lopettaa, mutta niin se vaan nukkumatin aika tuli..

 

IMG-20150618-WA0016

 

Torstaina oli ulkona pallopelejä ja iltapäivällä sisällä vähän yhteistä toimintaa. Kerättiin leirin fiiliksiä, kisailtiin tietovisassa, ja jaettiin palkinnot olymppialaisista, siivouskisasta sekä valittiin James-tsemppari leiriläisten joukosta. Sitten siivottiin jäljet, ja  vanhempia alkoi tulla kahville, ja leiriläisiä hakemaan. Oli ihan älyttömän hauskaa, kiitos jokaiikalle, joka oli mukana!

 

IMG-20150617-WA0030

 

Isompien leiriä odotellessa, ja sehän on siis heinäkuun 7-9pv. Sinne muuten mahtuu vielä mukaan, joten nyt 13-14 veet, ilmottautumaan.

Kesän varrelle on tiedossa monenlaista juttua, mut kirjottelen niistä sitten myöhemmin. Nyt vaan toivotaan, että aurinko alkais paistaa ja tulis oikee KESÄ!

Terkuin kesäduunari Kipa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s