Aurinkoo… ! =D

No tulihan sitä auringonpaistetta vihdoin, jee ihan mahtavaa, Kipa tykkää. Työn touhussa ollaan, Iidan nauttiessa kesäisistä lomapäivistä. Toivotaan Iidalle lämpimiä kelejä jatkossakin, peukut pystyyn!

Me ollaan täällä Timon kanssa tehty töitä entiseen tapaan, pyöritetty kerhoja, ja valmisteltu huomenna alkavaa leiriä. Ja sitten oli se huippukiva maalausprojekti Jämsänkoskella. Suunniteltiin porukalla taideteos, ja päästiin ihan Kaupungin luvalla toteuttamaan se uimahallilta keskustaan menevälle alikulkusillalle.

                                                    20150701_115001WP_20150701_003

Tältä näytti alkumetrit. Aiheena oli ”leijuva kaupunki”, ja väriä tuomassa ilmapallot, kukat ja aurinko. Luonnos oli tehty etukäteen ja sitten hahmoteltiin joitakin ääriviivoja liiduilla. Sen jälkeen pensselit kouraan ja kuusi reipasta maalaria pääsi toteuttamaan Gaffitia. Kaikilla oli kova tarmo päällä, itse en ehtinyt kun sekoittamaan maaleja liukuhihnalla..

                                         WP_20150701_007

Teos valmistui vauhdilla, aikaa kului noin neljä tuntia. Oltiin varauduttu jatkamaan seuraavana päivänä, mutta eipä tarvinnut, sen verran tehokasta tämä porukka oli. Meistä tehtiin juttu paikallislehteen, ja Jämsän Kaupungin Facebook sivuille. Projekti onnistui alusta loppuun loistavasti. Kiitos taiteilijat Luukas, Sani, Jasmin, Tessa, Aava ja Ellu!

WP_20150701_009    

WP_20150701_011WP_20150701_010

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s