Vielä on kesää jäljellä!

Sanonta kuuluu että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Niin se on tässäkin tapauksessa, nimittäin mun kesäduunissa. Pari kuukautta vierähti nopeesti, ja sisälsi paljon kaikkee kivaa. Yhtäkkiä huomasin, että tulevana perjantaina on viimeinen työpäivä. (mitään läksiäisiä en kuitenkaan suostu viettämään =D ) Kesästä on upeita muistoja. Oli leirejä, kerhoja, graffiti-projektia ja tulevan syksyn suunnittelua. Iida ja Timo sai pitää täysmittaiset lomat ja nyt ne taas jaksaa touhuta uusia juttuja..

Päälimmäisenä ajatuksena on, että olin tosi onnekas kun mut tähän hommaan pyydettiin. Mulla on ollu mukava kesä, vaikka se on menny töiden merkeissä lähes kokonaan, eikä aurinkokaan oikein jaksanu paistaa, vasta kun nyt viime päivinä. Empä olis uskonu sillon viimesyksynä, kun alotin NuVa-opiskelut ja hain ekaa harjottelupaikkaa Jamekselta, että musta tulee osa tätä tiimiä! Työt Jameksella on kantanu myös opintoja eteenpäin. Tääkin kesä on ollu opettavainen ja mikä mahtavinta, oon saanu uusia tuttavuuksia niin nuorista kun aikuisista. Oon nähny myös keulivia kanootteja…terkkuja heinäkuun leiriläisille. 😉

Jään uteliaana seuraamaan mitä kaikkea Jameksella touhutaan, ja oon myös mukana erilaisissa Projekteissa vapaaehtoisena. Niistä mainittakoon esimerkkinä syyskuun leirin, jonka suunnitelmat kuulostaa..huikeilta. Joten me nähdään vielä!

WP_20150811_002
Kuvan teksti kertoo mun fiiliksistä täällä töissä. Ihan joka päivä oli kiva tulla.

Kiitos Iida ja Timo, PeLa, leiriläiset, kerholaiset, kaikki kenen kanssa oon ollu tekemisissä. Ja tietty myös, Kiitos James K! 🙂

See You, Kipa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s