Syksyn kynnyksellä ?

Hei kaikki Jameksen ystävät !

Aurinko paistaa ja 20 lämmintä vaikka syksy onkin tulossa !

Kiireiseltähän tämä syksy näyttää, mutta pidetään sitten Joulunaikaan lomaa 🙂

Syksyn aikana aloitellaan pienryhmiä, kerhojen lisäksi.InstagramCapture_b2563342-1a09-41d8-87bf-4cf2c33d54e9_jpg

Musiikki-, elokuva ja ehkäpä jopa näytelmä- ja tietsikka- kerhoja on suunnitteilla, tietysti osallistumis innokkuudesta riippuen.

Jameksen ”Nuori ja Villi” leiriä on suunniteltu ja hiottu ja aikatauluja on eri toimijoiden kanssa viilailtu kohdalleen. Hyvältä näyttää ja tuntuu sen suhteen, että kaikki ovat innolla mukana ja ohjelmat ja aikataulutkin on viittävaille lyöty lukkoon. Toivotaan vaan että kelit suosivat meitä tuona leiri ajankohtana 🙂

Loistavina yhteistyökumppaneina meillä on Himoslomat, Himosvuori oy, Somanaama, Hyvinvoiva perhe Hype hanke ( Oulu ) sekä Isosisko isoveli hanke ( Kemi ) ja Emma & Elias avustusohjelma.

Tulijoita leirille olisi ollut paljon enemmänkin , mutta valitettavasti osallistumismäärä oli rajattava ja toivotaan että saadaan vielä tulevaisuudessakin järjestää tällainen leiri ja kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Syksyn aikana järjestetään ( 8-9.10 ) sekä tukihenkilö-, että tsempparikoulutusta. Näihin toivomme tietenkin runsasta osanottoa, jotta saisimme tuki- ja tsempparisuhteita käyntiin. Näistä saat tietoa tarkemmin Jameksen sivuilta sekä Facebookista !InstagramCapture_7eb4cb69-3b0c-4e20-867e-dafc95399edb_jpg

Vanhempien kahvittelut aloitetaan myös jälleen 6.10  klo 18.00 Jameksen toimistolla.

Leirin järjestelyt on nyt viimeistä silausta vaille kunnossa ja nyt odotetaan innolla sen alkua, sekä toivotaan runsasta osallistumista iltatapahtumaan Himosareenalle 19.9  klo 18.00 alkaen ja pääesiintyjänähän on loistava DIANDRA !!

Aurinkoa tuleviin päiviin 🙂           Diandra

T.S

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s