Syksyterveiset!

WP_20151014_023

Moikkamoi kaikille!

Syysloma meni nopeaan tahtiin ja Jameksellakin toimintaa riitti, vaikka kerhot olivat tauolla loman ajan. Jameksen toimintapäivässä musisoitiin bändikämpällä sekä pelailtiin ja hengailtiin Jameksen toimistolla sekä maauimalalla. Syysvideokin kehkeytyi vikkelään tahtiin, joka on nähtävillä Jameksen Facebook – sivuilla. Käy tsekkaa huikea video sieltä, jos et sitä ole vielä tsekannu! Aurinkoinen päivä suosi meitä koko päivän ajan, kuten myös videoltakin sen näkee! Lapset ja nuoret osallistuivat kaikki aktiivisesti toimintaan ja hauskoilta hetkiltä ei vältytty ;D Bändikämpällekin taisimme saada lisää vakiokäyttäjiä, sillä varsinkin rumpujen soitto oli kovassa suosiossa! 😉

WP_20151014_025

Toimintapäivä toi mukavasti tekemistä syysloman keskellä ja samantyyppisiä päiviä toivottiin myös jatkossa lisää! Vastaavanlaisia toimintapäiviä tulee olemaan ainakin myös hiihtoloman tienoilla yhteistyössä Ollaan Ihmisiksi – hankkeen kanssa. Siitä sitten varmasti tiedotamme talven aikana tarkemmin! 🙂

WP_20151015_004

WP_20151014_057

Nyt Jameksen viikko jatkuu jälleen normaalisti projektien tiimoilta sekä kerhotoiminta jatkuu normaalisti. Kerhoissa pelaillaan, leikitään, askarrellaan sekä hengaillaan. Jameksen porukkaa nähdään myös Ollaan Ihmisiksi – hankkeen, Jämsän Nuorisopalveluiden sekä Jämsän Seurakunnan kanssa yhteistyössä koulumaailman parissa! 🙂

Nähdään taas ja tuu rohkeesti moikkaa meitä!

Iida K 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s