Vapaaehtoisten virkistystä sekä koulutusta

InstagramCapture_5f5cf607-6906-4801-8c3b-a053edfb5e51
Pakarniemi 🙂

Vapaaehtoisten virkistykseksi ja kiitokseksi vietettiin viikonloppuna virkistyspäivää Pakarniemessä. Vaikka osanottaja porukka oli pieni, niin se ei menoa haitannut. Kävimme porukalla pienellä reippailulenkillä metsän siimeksessä. Lenkin jälkeen ihasteltiin Pakarniemen paikkaa ja lämmiteltiin saunaa. Ennen saunaa innostuttiin porukalla jumppailemaan ja otettiin pienet hiet pintaan askelkyykyillä, burpeilla ja punnerruksilla. Tehokkaita yleisliikkeitä, kannattaa kokeilla! 😉

WP_20151031_002
Samoilua metsässä 😀

Saunomisen yhteydessä tehtiin kiuasmakkarat ja suklaa-banaanit valmiiksi. Reippailun ja saunomisen jälkeen ruoka maistuikin oikein hyvälle! Virkistyspäivä oli tarpeen ja siitä tykättiin. Kiitokset osallistujille! 🙂 Suuret kiitokset Kaipolan osastolle Pakarniemen käytöstä!

Jameksen väki kävi esittelemässä toimintaansa viime viikolla Jämsän ammattiopistolla infopisteen kera. Pisteellä esiteltiin Jameksen toimintaa sekä kerrottiin opiskelijoiden mahdollisuuksista toimia Jameksen toiminnassa vapaaehtoisena tai harjoittelijana. Vapaaehtoisena opiskelijat voivat mm. kerryttää itselleen tunteja vapaisiin opintoihin helposti. Tätä kautta saa helposti myös jalkaa oven väliin tulevia työvuosia ajatellen. Vapaaehtoistyö on loistava meriitti aktiivisena kansalaisena! 😉

InstagramCapture_9e4fb590-566d-490e-b6a4-59ddf1823800
Jämsän ammattiopistolla

Tulevasta toiminnasta tulikin mieleen, että vielä ehdit ilmoittautua Jameksen tukari ja tsempparikoulutukseen, joka pidetään toimistollamme 18.-19.11.2015 klo 17-20. Tällä hetkellä osallistujia ei vielä ole, joten nyt kipin kapin ilmoittautumaan niin saadaan koulutus toteutettua! 🙂 Tukihenkilönä ja tsempparina toimit tavallisena, turvallisena aikuisena, joka on tukena lapselle/nuorelle tavan arjen keskellä. Puuhastelu tuettavan kanssa voi olla läksyjen tekoa, leipomista, pyörän korjaamista, ulkoilua tai vaikkapa uuteen harrastukseen tutustumista. Jos kiinnostuit niin tule ihmeessä koulutukseen ja tutustu asiaan tarkemmin, koulutus ei sido sinua vielä kuitenkaan mihinkään! Ilmoittautuminen Iidalle: 0403558001

Jamesta nähdään kerhojen ja ryhmien lisäksi myös kasien parissa Jämsässä. Yhteistyössä Paunun koulun, Jämsän Seurakunnan ja Jämsän nuorisopalveluiden kanssa toteutetaan kasien ryhmäytystä vielä tämän viikon aikana.

InstagramCapture_e7efb5a1-f059-4f1b-9af3-50f0e33d0a06
Ryhmäytyksessä mm. Bingoa!

Iida K, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s