Vapaaehtoistoiminta ja opinnäytetyön pilkahduksia

Morjesta! Viimeistä viikkoa viedään ennen pientä levähdystaukoa. Joululevolle jäädään siis viikon päätteeksi, mutta vielä toimistolla raportoidaan vuotta 2015 kasaan. Kevään toimia ollaan myös suunniteltu jo päätäpahkaa ja voidaan luvata, että tylsää ei tule olemaan ensi vuonnakaan, heh!

IMG-20151210-WA0001

Viime viikolla oltiin mukana Jämsänkosken S – marketin Jouluisessa toimintapäivässä. Pisteellämme sai askarrella ja piirrellä sekä leikkiä Kankarisveden tukioppilaiden kans! Huippua porukka oli! Kiitokset vielä tukioppilaille panoksestaan!:)

Torstaina pidimme avoimet ovet, jolloin toimistollemme sai tulla glögille ja piparille. Ulkona oli aika hyinen sää, mutta aika harva tuli pyörähtämään. Päivän saldona oli muutama kävijä 😀 Noh saatiinpahan tehdä toimistohommia enemmän ;D

InstagramCapture_23ef3817-35d9-450f-8064-32823b81ac2d

Viikon päätteeksi pidimme Jameksen vapaaehtoisille pikkujouluja Jameksen bändikämpällä. Mukava ja tiivis porukka oli kasassa. Viime kevään harjoittelijamme Siiri kävi esittelemässä opinnäytetyön tuloksia, josta saimme arvokasta ja kehittävää palautetta toiminnastamme. Tästä on hyvä kehittyä eteenpäin! Tässä pieni pätkä vapaaehtoisuuden arvoista haastateltavien suusta:

”Se on toisesta ihmisestä välittäminen, se on kaikista tärkein juttu. Kaikki ihmisethän me ollaan tasa-arvoisia ja toisilla vaan menee huonommin kuin toisilla. –Ihmisistä välittäminen ja huoli niistä ihmisistä —

Pitäs niinku välittää kaikista ihmisistä, ei vaan siitä omasta perheestä –pitäs ottaa vastuuta niistä muistakin– ”

Nää poimitut kommentit loi ainakin itteeni motivaatiota enemmän. Asioiden äärellä kun työskennellään niin sitä ei tahdo aina malttaa pysähtyä miettimään, että miks on tekemässä tätä työtä, kun sitä niin täysillä tekee. Oli ihana lukea vapaaehtoisten motivaatioita ja mietteitä toiminnasta. Pystytään Jameksena hyvin ammentamaan vinkkejä tulevaan. Lämpimät Onnittelut vielä Siirille! 🙂

Joulukorttijames2015

Iida K, James Koskisen vapaapäivä -hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s