Talvista toimintaa

Ihanaa, että olemme saaneet nauttia ihka oikeasta talvesta ja kunnon pakkasista! Valkoinen lumi on tuonut ihanasti valoisuutta tähän pimeään vuoden aikaan. Talvisia harrastuksia on varmasti moni päässyt pitkästä aikaa testailemaan. Allekirjoittanutkin on käynyt järvenjäällä luistelemassa. Nyt vaan kaikki reippaasti ulos harrastamaan talvisia ja vauhdikkaita lajeja, kun pakkanenkin on hieman hellittänyt. Muistakaa silti pukeutua kunnolla, jottei vilustumisia pääse tulemaan! 🙂

Jameksen tammikuu on ollut toimintaa täynnä ja suunnitteilla on ollut paljon kaikkee kivaa!! Ensi maanantaina pääsemme viettämään kivaa perheiden lasketteluiltaa Himokselle peräti 60 henkilön porukalla. Lasketteluillan järjestelyissä ovat olleet mukana Jameksen kanssa luonnollisesti Himos, Jämsänkosken MLL sekä Koskelan Renkipalvelut. Himos mahdollistaa lasketteluun tarvittavat vermeet sekä laskettelukoulun, mikä on aivan mahtavaa ja olemme kiitollisia tästä yhteistyöstä! Kuljetukset sekä muun oheistoiminnan mahdollistavat Jameksen kanssa Jämsänkosken MLL sekä Koskelan Renkipalvelut. Innolla jo odotetaan iltaa! Toivotaan hyvää keliä ja iloisia laskettelijoita! 🙂

InstagramCapture_6869b900-f8ee-4204-b72b-f157d2da738b_jpg
Kuva viime vuodelta Jameksen Himos – retkestä kerholaisten kans 2015

Yhdessä tekeminen on aina paljon antoisampaa ja hauskempaa kuin iteksiään rymyäminen! Haluamme innostaa perheitä liikkumaan yhdessä sekä viettämään yhteistä aikaa perheenjäsenten kanssa. Läheiset ovat tärkeitä elämässä niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Se, että vietät aikaasi sisarusten tai koko perheen kera on tärkeää. Yhteiset kokemukset ovat niitä hauskoja asioita, joita on kiva muistella myöhemmin yhdessä!

Niin kuin eräässä tämän hetken hittibiisissä lauletaan (One Direction – Drag Me Down):

” All my life. You stood by me. When no one else was ever behind me. All these lights. They can’t blind me. With your love, nobody can drag me down. ”

Olen kuullut monen lapsen ja nuoren hyräilevän ko. biisiä. Kun perheessä pidetään yhtä niin mikään ei ole esteenä. Ollaan yhdessä vahvoja!

Jameksen toimintaa lapsille, nuorille ja vanhemmille:

  • Retki Aalto Alvariin 19.2.2016 Klo 15:30 – 21:30 Lisätietoo TÄÄLTÄ
  • Toimintaa Talvilomalla 2.3.2016 Discoluistelua ja Nuorten Lounge (mini nuortentila-kahvila) Länkipohjan Jäähallilla Klo 12 – 15 Ja 3.3.2016 Jämsänkosken Jäähallilla Klo 12 – 15. Perheille vapaapääsy! Lisätietoja 0403558001
  • Nuorten Ääni & Älämölö – leiri 10.-13.3.2016 Kemissä! Vielä mahtuu mukaa!! Lisätietoja TÄÄLTÄ

Iloo ja aurinkoo tähän viikkoon jokaiselle!

Iida, James Koskisen vapaapäivä -hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s