Lasketteluilta Himoksella

Tää viikko starttasi liikunnallisissa merkeissä käyntiin. Eilen kävimme isolla porukalla Himoksella laskettelemassa ja laskemassa hurjaa pulkkamäkeä. Perheet saivat mukavan piristeen omaan arkeensa. Yhteinen aika perheen kesken tai perheen sisarusten kesken oli ilmeisen tervetullutta. Sää suosi meitä ja Himoksen rinteet sekä pulkkamäki luistivat mukavasti. Vauhtia riitti siis molemmissa!

Iltapäivästä bussi lähti hakemaan porukkaa Jämsänkoskelta sekä Jämsästä ja pian olimmekin Himoksen nurkilla. Liki 60 hengen porukalla olimme valmiita ulkoilemaan Himoksen vauhdikkailla rinteillä. Kokemattomammat laskijat kävivät ensin Hiihtokoulun opetuksessa, jonka jälkeen saivat jatkaa lasketteluja muissa rinteissä. Pulkkamäessä riitti vauhtia! Pulkkien lisäksi myös liukureilla sai aikamoiset vauhdit aikaan. Vatsanpohjassa tuntuu edelleen!

WP_20160201_001

” Eilen vietettiin mahtava ilta Himoksella, pieni pakkanen ja auringonpaiste tarjosi mainiot olosuhteet ulkoilemiseen! 🙂 Mäet olivat hyvässä kunnossa ja suurin osa uskaltautui laskemaan, myös pulkkamäki oli ahkerassa käytössä! Kaikinpuolin ilta onnistui hyvin ja kasvoilta näki, että kivaa oli! 🙂 -Antti ”

Puolessa välissä iltaa saimme täyttää vatsan maukkaalla hernekeitolla ja juustoleivillä. Kiitokset Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry sekä Jämsänkosken MLL. Osa sai paistaa nuotiolla omia eväitään laavun suojassa. Ruokatauon jälkeen jaksoi taas lisää temmeltää.

WP_20160201_006
”Mä en tiiä kyllä mitään sen mukavampaa kun istua tässä vaan ja kattoo tota nuotioo.”

”En ole lasketellut 15 vuoteen, en muistanut enää kuinka mukavaa tämä on.”

”Lähdettiin ensimmäistä kertaa kokonaisena perheenä laskettelemaan. Kiitos tästä mahdollisuudesta, tämä on ollut todella mukavaa!”

”Kivaa kun isäkin lähti mukaan laskettelemaan!”

”Ihan parasta!” ” Opin vähän paremmin laskettelemaan, ihan kivaa on ollut.”

”Ihanaa yhdessä tekemistä, ei olla aiemmin yhdessä tehty tällaista.”

”Voi että kun on ihanaa, että on järjestetty tämmöinen tapahtuma!”

WP_20160201_004

Himoksella oltiin ripeitä ja yhteistyö heidän kanssaan oli jälleen kerran luontevaa ja sujuvaa. Kiitokset paljon rinteelle, ensiavulle, välinevuokraamolle, lipunmyynnille ja hiihtokoululle sekä muille Himoksen työntekijöille! Sekä kiitokset myös muille yhteistyökumppaneille Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry:lle ja Jämsänkosken MLL:lle sujuvasta toiminnasta sekä Koskelan Renkipalvelulle idean liikkeelle laitosta.

Retken päätteeksi kuulosti siltä, että moni perhe varmasti innostui tekemään yhdessä enemmän. Mukava reissu omalla paikkakunnalla toi mukavasti toimintaa arkeen ja tästä varmasti puhutaan pitkään. Yhdessä tekeminen on hauskaa ja sitä pitäisi harrastaa paljon enemmän! Nautitaan vielä talven mukavista mahdollisuuksista ja lähdetään porukalla vaikka pulkkamäkeen! 🙂

Iida, James Koskisen vapaapäivä -hanke

Himosretki2016
Instagramissa: @jameskoskisenvp

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s