Vierailu Turun seudulla

WP_20160211_15_10_54_Pro
#suklaabanaanit

Viikko on vierähtänyt nopsaan kerhoissa ja ryhmissä sekä tutorointi tapaamisissa niin täällä Jämsässä kuin peräti Turussa asti. James Koskisen vapaapäivä – hankkeemme kuuluu Emma & Elias – avustusohjelman verkostoon, jossa on mukana 32 muuta hanketta ja projektia ympäri Suomen maan. Nämä hankkeet ja projektit edistävät toiminnallaan lasten ja heidän perheidensä terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia. Toisinaan tapaamme verkostotapaamisissa ja kehitämme yhteistyökuvioita näiden eri toimijoiden kesken. Yhteistyökuvioita meidän osalta on ollut mm. leiritoiminnassa Jämsässä Himoksella sekä nyt maaliskuussa Kemissä.

 

WP_20160211_15_22_42_Pro

 

Täällä Jämsässä tapasimme tutoroinnin merkeissä jo hyväksi tutuksi tulleen kolleegamme Erityisesti isät – projektista. Ajatusten vaihto ja vertaistuki näissä tapaamisissa on ollut parasta! Turun tutorointi tapaamisella kävimme tutustumassa tarkemmin Isät ja pojat puussa – hankkeen toimitiloihin, työyhteisöön ja käytänteisiin. Vaihdoimme ajatuksia omista työ- ja käytännönkokemuksistamme. Samankaltaisuuksia oli, mutta myös eri kohderyhmä toi esiin uusiakin näkökulmia. Tällä vertaistuen voimalla jaksaa taas edetä kohti seuraavia etappeja! Oli ilo päästä vierailemaan heidän luonaan ja tämän vierailun ansiosta meitäkin taisi puraista pieni seikkailutoiminnan kärpänen ;D Mieli ainakin raksuttaa monia toiminnallisia ja seikkailumielisiä ideoita!

WP_20160211_15_22_25_Pro

Jameksen toiminnassa starttasi alkuviikosta myös tyttöjenryhmä, jossa lähdemme toteuttamaan kevään aikana miniprojektia. Aika näyttää mitä ryhmässä saamme valmistettua. Poikien liikuntakerho on rullannut hyvin eteenpäin ja allekirjoittanutkin innostui pelaamaan niin tosissaan, että sai rasitusvamman käteensä. Pientä taukoa tulee siis vaativista lajeista omallakin vapaa-ajalla ;D (välillä on hyvä ottaa iisimminkin :D)

James kerhoissa Köpiksellä hengailtiin ja tehtiin pikapullia. Kaipolan kerhossa olikin pieni tauko reissupäivän johdosta, mutta ensiviikolla taas tavataan vauhdikkaissa merkeissä!

Ihanaa viikonloppua jokaiselle!

Iida, James Koskisen vapaapäivä – hanke

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s