Yhdessä tekeminen on kivaa, Jee!!

Helmikuun loppu lähenee ja aika täällä Jameksen toiminnassa touhutessa on mennyt kuin siivillä. Yhteistyökuvioita on ollut paljon ja tulee olemaan myös pitkin kevättä ja kesää. Viime perjantaina järkättiin Jämsän 4H:n kanssa yhteistyössä uintireissu Jyväskylän Aalto Alvariin. Halusimme tällä retkellä tuoda hyvää jatkoa Himos lasketteluiltaan. Tämänkaltaisissa retkissä pääpointtina on yhdessä tekeminen ja kokeminen. Yhdessä tekeminen on aina kivaa ja tekemisen kautta saamme myös paljon hyviä ja YHTEISIÄ muistoja! Retkelle lähti parinkymmenen hengen porukka, joka koostui kaveruksista, sisaruksista sekä vanhemmista ja lapsista. Aalto Alvarissa uinti näytti olevan hulvattoman hauskaa. Uinnin jälkeen pysähdyimme hetkeksi Keljon keskustaan ruokailemaan ja shoppailemaan. Kommenttien perusteella vanhemmat ja lapset pitivät matkasta ja se toi mukavasti erilaista toimintaa arjen keskelle. Kiitokset kaikille osallistuneille sekä meidän vapaaehtoisillemme ja yhteistyölle Jämsän 4H:n kanssa! 🙂

IMG_20160225_124205

 

Talviloma on jo ensiviikolla, Jee!! Toivon mukaan myös lumet pysyvät loman ajan valkoisena ja saamme nauttia vielä kauniista talvesta 🙂 Jameksen väki on työn touhuissa myös talviloman ajan ja toimintaa ollaan kehitelty mm.  DISCOLUISTELUA Länkipohjan ja Jämsänkosken Jäähalleille. Eli tiedossa lisää yhteistä aikaa! Lähde siis kaverin, sisarusten tai vanhempien kaa luistelee musiikin tahtiin!  Lisää infoa meidän nettisivuilta, käykää tsekkaa! Nää eventit järkätään yhteistuumin Ollaan Ihmisiksi – hankkeen ja Jämsän Nuorisopalveluiden kans. 🙂

toimintaatalvilomalla2016

Nuorten Ääni & Älämölö – leiriä suunnittelimme eilen yhdessä leirille lähtijöiden kesken. Innokkuutta ja pientä jännitystä leirille lähdön suhteen oli havaittavissa. Täällä Jameksen osalta jännitetään myös ja odotetaan innolla leirille lähtöä 😀 Siellä nähää!

IMG_20160224_151342

James toivottaa kaikille oikein ihanaa talvi/hiihtolomaa! Ulkoilkaa paljon, käykää luistelemassa, mäenlaskussa, laskettelemassa, hiihtämässä tai muuten vain vaikka lenkillä! 🙂 Ja tulkaa meidän kaa luistelee keskiviikkona Länkipohjaan ja torstaina Jämsänkoskelle! 😀

Iida K, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s