Ihanaa Pääsiäistä kaikille!

 

Huhhu, vauhdikas maaliskuu lähenee loppuaan. James saa hetken palautua normaaliin rytmiin. Kerhot ja ryhmät ovatkin tämän viikon osalta pyörineet vanhaan tuttuun tapaan. Nyt kuitenkin kerrottakoon hieman tapahtuneista 😀

InstagramCapture_ad97bb38-28ae-48ea-8c8d-9cb4da8358f2

Nuorten Ääni & Älämölö – leirillä ei ääneltä ja älämölöltä vältytty. Kemin leirille osallistui lapsia ja nuoria ympäri Suomea mm. Turusta, Oulusta, Jämsästä ja luonnollisesti Kemistä. Jännitystä oli ilmassa kun matkattiin Jameksen porukan kanssa kohti Kemiä. Leiriä taisi jännittää moni muukin. Pieni jännitys kuuluu tietysti asiaan 😉 Leiriläiset tutustuivat hiljalleen toisiinsa ja yhdessä tekemisen kautta nähtiin ja koettiin paljon hauskoja hetkiä ja uusia kokemuksia. Leirillä tehtiin paljon lumileikkejä, kuvattiin hauskoja tarinoita, maalattiin, käytiin Lumilinnassa, pelailtiin ja discoiltiin. Leirillä oli myös sairastoipilaita jotka eivät päässeet ihan kaikkeen osallistumaan. Sen verran tsemppausta oli, ettei Lumilinna jäänyt näkemättä. Onneksi leirikeskuksessa oli mahdollisuus järjestää toipilaille omat huoneet sairastelun ajalle. Kotimatkalla oli tunnelma hieman rauhallisempi ja raukeampi kuin menomatkalla. Puheensorinaa riitti leirin kommelluksista ja sattumuksista ja havaittavissa oli, että leiriltä saatiin paljon uusia ystäviä. Seuraavaa leiriäkin jo tiedusteltiin, mutta katsotaan mihin seuraavaksi matkataan! 😉 Lue leiristä lisää Nuorten Ääni & Älämölö –  leirin blogista TÄÄLTÄ

InstagramCapture_91ef2efe-9e0f-4524-b048-ad681816c48c

IMG-20160317-WA0017
Elastisen – Eteen ja ylös

Leirin jälkeen Jameksella olikin tiedossa Helsingin reissua. Osallistuimme Yhteen Ääneen Lapsen Asialla – seminaariin 17.3 sekä verkostotapaamiseen, jossa jälleen tapasimme muita Emma&Elias – avustusohjelman mukana olevien hankkeiden työntekijöitä. Matkasimme pääkaupunkiin jo keskiviikkona, koska tiedossa vielä ”kenraaliharjoitukset” esitystämme varten. James osallistui Nuoriso teemaryhmän kanssa yhteiseen ohjelmanumeroon, joka esitettiin seminaarissa. Lisää reissusta voit nähdä TÄÄLTÄ. Seminaarissa oli myös hankkeiden ja projektien Tuotos-tulos-vaikutus postereita. Posterit näät myös TÄÄLTÄ.

Jameksen toimintakalenteri on myös täyttynyt mukavasti:

8.4.2016 Klo 9:00 – 11:30 Ullan Aamukahvit, Hotelli Jämsä. Tilaisuudessa puhujana KT, Koulutuspäällikkö Katariina Soanjärvi (HUMAK) ”Ehkäisevä työ kuuluu kaikille – polttopisteessä lapset ja nuoret” Kaikki Jämsän Seudun toimijat ja päättäjät TERVETULLEITA!

12. – 13.4.2016 Bändiklinikka Klo 17 – 21, kaikille 10 – 20-vuotiaille!

(Bändikämpällä Lukkoilantie 4)

28.4.2016 Mikä Ihmeen SOME? – ilta vanhemmille, Paunun koulun ruokasali. Aiheena: Sosiaalinen Media ja vanhemmuus. 
7.5.2016 Klo 18 – 21 Koko perheen uiskenteluilta Jämsänkosken uimahallilla. Iltaan mukaan 10 – 14 – vuotiaita perheineen!

14 – 16.6.2016  Jameksen leiri 10 – 12 – vuotiaille Jämsänkosken Saariniemen majalla.

5. – 7.7.2016 Jameksen leiri 13 – 14 – vuotiaiden leiri 5. – 7.7.2016 Jämsänkosken Saariniemen majalla. 

Pääsiäisen jälkeen Jameksella ollaan työntouhussa taas tiistaina 29.3 🙂
Allekirjoittanut jää nyt talvilomalle, nähdään taas huhtikuussa! Ihanaa ja pirteetä Pääsiäistä kaikille!
Iida, James Koskisen vapaapäivä – hanke
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s