Yhteistyössä on voimaa

InstagramCapture_4c62aa95-ff27-417d-a9b6-453a1695b9ab

Touhukkaan huhtikuun aikaan verkostoidutaan, pidetään huolta lapsista ja lisätään yhteistyön merkitystä. Tänä aamuna pidettiin Emma & Elias – avustusohjelman aamukahvit. Paikalle saapui mukavasti paikallisia toimijoita ja vaikuttajia. Tilaisuudessa saimme kuulla inspiroivaa puhujaa KT, Koulutuspäällikkö Katariina Soanjärveä Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Aamupäivän aiheena oli ”Ehkäisevä työ kuuluu kaikille – polttopisteessä lapset ja nuoret”, joka herätti keskustelua ja oivalluksia. Tilaisuuden päätteeksi vaikutti siltä, että jokainen jatkoi työmaalleen inspiroitunein mielin. Yhteistyötä tulemme jatkamaan ja tiivistämään entistä enemmän toimijoiden kesken. Yhteistyössä on voimaa, niin kun sanotaan 😉

Jameksen kuukausi jatkuu musiikin parissa ensi viikon osalta. Bändiklinikka pidetään yhdessä musiikkiopiston kanssa tiistaina ja keskiviikkona 12.-13.4.2016 Klo 17-21. Tapahtuma on suunnattu 10 – 20-vuotiaille soittamisesta kiinnostuneille. Tänne voi tulla mukaan katsomaan tai soittelemaan eri instrumentteja. Matkaan voit ottaa myös omia soittimia jos löytyy 🙂

Vanhemmille on tulossa kasvatusiltaa jälleen Paunun koululla. Tämä on jatkoa syksyn illasta. Tällä kertaa teemana Sosiaalinen Media. Mikä ihmeen SOME? – vanhempien ilta pidetään Paunun koulun ruokalasalissa 28.4.2016 klo 18 – 20:30. Tänne ovat kaikki vanhemmat tervetulleita. Illan aikana käydään läpi nuorison näkökulmasta erilaisia sosiaalisen median sovelluksia. Pohditaan SOMEa myös vanhemmuuden näkökulmasta.

Jameksen toimintaa:

12. – 13.4.2016 Bändiklinikka Klo 17 – 21, kaikille 10 – 20-vuotiaille!

(Bändikämpällä Lukkoilantie 4)

28.4.2016 Mikä Ihmeen SOME? – ilta vanhemmille, Paunun koulun ruokasali. Aiheena: Sosiaalinen Media ja vanhemmuus. 
7.5.2016 Klo 18 – 21 Koko perheen uiskenteluilta Jämsänkosken uimahallilla. Iltaan mukaan 10 – 14 – vuotiaita perheineen!

 

14 – 16.6.2016  Jameksen leiri 10 – 12 – vuotiaille Jämsänkosken Saariniemen majalla.

5. – 7.7.2016 Jameksen leiri 13 – 14 – vuotiaiden leiri 5. – 7.7.2016 Jämsänkosken Saariniemen majalla. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!
Iida, James Koskisen vapaapäivä – hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s