Harjoittelijoiden kuulumiset ja suunnitelmat

WP_20160411_028
Tyttöjen ryhmässä työstettiin tämän kevään aikana animaatiovideota 🙂

Harjoittelijamme esittäytyvät ja kertovat kuulumisistaan sekä suunnnitelmistaan. 🙂

Hellou!

Täällä kirjoittelee Jameksen harjoittelija Miina! Aloitin harjoitteluni jo maaliskuun puolella, joten monet ovat minut varmasti ehtineetkin näkemään. 🙂

Olen pian 21-vuotias jämsäläinen, ja opiskelen Pieksämäellä sosionomiksi. Tavoitteena olisi valmistua ensi vuoden syksynä. Suuri osa vapaa-ajastani kuluu reissaten, sekä töissä ja koulutehtävien parissa. Kesäisin tykkään uida, kalastaa ja pyöräillä, sekä käydä marjastamassa. Talvella viihdyn enemmän sisällä piilossa kylmyyttä. Silloin luen kirjoja sekä piirrän ja katselen tv-sarjoja. J Luonteeltani olen avoin ja positiivinen, ja rakastan uusien asioiden kokeilemista.

Harjoitteluni alkoi vauhdikkaasti Helsingin reissulla Iidan ja Timon kanssa, kun matkasimme verkostotapaamiseen. Siellä oli tosi mielenkiintoista, ja syötiin paljon hyvää ruokaa. 😀  Lisäksi olen ollut mukana Tyttöjen kerhossa, Köpiksen kerhossa, Poikien liikuntakerhossa sekä Kaipolan kerhossa. Kaikki kerhot ovat siis tulleet tutuiksi, ja mukavaa on ollut tutustua kerholaisiin J Lisäksi olen toiminut eräälle nuorelle tukihenkilönä, ja olen tykännyt hommasta paljon. Bändiklinikalla sain harjoitella basson soittamista niin että sormet tulivat kipeiksi. 😀

Vielä on harjoittelua jäljelläkin useampi viikko, ja luvassa on muun muassa lisää kerhoilua, uimahalli-ilta, sekä vanhemmille suunnattu Mikä ihmeen some? – ilta. Lisäksi osallistun kesällä James – leireille, odotan niitä jo innoissani.

WP_20160414_008
Kuvassa katselen maisemia Pukinvuoren laavulla, jossa olimme Jameksen vapaaehtoisten kanssa paistamassa makkaraa.

Nähdään, mukavaa kevättä! 🙂

-Miina

………….

WP_20160413_003

Moikka moi!

Olen Elisa Koponen ja olen 17- vuotias. Minä en oikeastaan harrasta mitään, mutta ohjaan liikuntakerhoa kerran viikossa ja olen apuohjaajana kehitysvammaisten liikuntakerhossa. Käyn satunnaisesti laskettelemassa Himoksella. Olen harrastanut partiota, telinevoimistelua ja kokkikerhoa. Olen varmasti harrastanut muutakin, mutta nyt en muista muita.

Minä tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa, koska itselläni on 8 sisarusta joista 3 on kehitysvammaisia. Tykkään kuunnella ihmisiä ja heidän huoliaan. Pyrin olemaan mahdollisimman hyvin apuna heille jotka apua tarvitsevat.

Minä opiskelen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi ensimmäistä vuotta.  Opintoni ovat olleet todella mukavat ja ne ovat sisältäneet paljon projekteja. Esimerkiksi meillä oli tässä muutama viikko sitten virkistymisaamupäivä vanhuksille. Siellä oli mukavaa ja vanhukset viihtyivät. On meillä ollut myös pikkupupun katoamisretki Linnasen vuoressa ekaluokkalaisille pääsiäisen aikoihin. 

Tältä työharjoittelu jaksolta odotan paljon uusia kokemuksia ja uutta toimintaympäristöä. Tähän kuuluu myös ammattiosaamisen näyttö. Minulla on tulevasta työharjoittelusta hyvät fiilikset ja odotan innolla tulevia viikkoja. Tulen siis kulkemaan Jameksen mukana seuraavat 6 viikkoa eri tapahtumissa ja tietysti kerhoissa.

– Elisa

………….

Loppuun vielä muistutuksena Jameksen tulevia toimintoja:

 
7.5.2016 Klo 18 – 21 Koko perheen uiskenteluilta Jämsänkosken uimahallilla. Iltaan mukaan ensisijaisesti 10 – 14 – vuotiaita perheineen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s