Harjoittelijoiden ajatuksia :)

Moi taas!

IMG-20160519-WA0003

Nyt olisi aikalailla harjoittelu täällä Jameksella taputeltu. Kaikenlaisiin mukaviin juttuihin olenkin päässyt mukaan, ja aika on mennyt tosi nopeasti. 🙂

Aiemmassa blogitekstissä kerroinkin jo harjoitteluni alun tapahtumista. Sen jälkeen on ehtinyt olla paljon erilaista ohjelmaan, kuten mediakasvatusiltaa vanhemmille, koko perheen uiskenteluilta, kokouksia, kerhoja, aarteenetsintää… Kalenterissa on ollut siis täyttä. Koko perheen uiskenteluilta oli oikein onnistunut, ja minäkin pääsin uimaan. En uskaltanut kuitenkaan vielä talviturkkia käydä heittämässä, vaikka muutama nuorista minua siihen yllytti. 😀 Myös aarteenetsintä oli jännittävää, kun kävimme kerholaisten kanssa tutkimassa erään pihaympäristön maastoa metallinpaljastimella. Enimmäkseen löytyi vain nauloja, mutta muutamia isompiakin löytöjä tehtiin.

IMG-20160520-WA0004

Melko haikea olo on siitä, että tämä oli viimeinen viikkoni harjoittelussa. Olen viihtynyt hyvin Jameksella, ja on ollut ihanaa tutustua kaikkiin uusiin ihmisiin Jameksen kautta. Jatkan kuitenkin Jameksella vapaaehtoisen roolissa, joten minut varmaan tullaan näkemään jatkossakin joissakin tapahtumissa.

Olen myös lähdössä kesällä molemmille James-leireille. Leirejä on ollut hauska suunnitella, ja ohjelmaa niillä ainakin riittää. Siitä tulee varmasti tosi kivaa! 🙂

Kiitos kaikille Jameksessa mukana olleille, sekä Iidalle ja Timolle jotka ohjasivat minua hyvin! 🙂

-Miina

IMG-20150920-WA0002

Moikka!

Nyt on työharjoittelua jäljellä enää kaksi viikkoa. Tämä aika on mennyt todella nopeasti ja olen tykännyt olla täällä. Tämä on monipuolista mm. erilaisia tapahtumia ja kerhoja. Nyt olen ollut mukana Kaipolan kerhossa, Köpiksen kerhossa ja poikien liikuntakerhossa. Kerhot ovat olleet mukavia. Olen tullut hyvin toimeen kerholaisten kanssa ja he ovat mukavia.

Olen saanut osallistua tapahtumiin esimerkiksi ”Mikä ihmeen some- iltaan vanhemmille” ja Voitolla tienpäälle.  Some ilta ei ihan mennyt niin kuin oli toivottu, sillä siellä paikalla oli vain viisi aikuista, mutta sekin oli siinä mielessä hyvä, että saimme juttelua aikaiseksi vanhempien kanssa ja kaikki saivat tuoda omia mielipiteitä hyvin ilmi. Voitolla tienpäälle tapahtumassa oli todella hyvin porukkaa ja meidänkin pisteellä todella moni innostui piirtämään katuliiduilla. Sade onneksi alkoi vasta tapahtuman päätyttyä.

IMG-20160520-WA0018

Nyt tulevalla viikolla suoritan ammattiosaamisen näytön kerhoissa ja pitää vaan toivoa, että se menee hyvin 🙂  Tulevalla viikolla minulla ei ole muuta stressin aihetta kuin näytöt 😀 nooh ne hoidetaan niin hyvin kuin kykenen.

Olen saanut tältä työharjoittelulta paljon uusia kokemuksia ja hyviä ideoita ajatellen vaikka tulevaisuudessa ja omaan kerhotoimintaani. Toiminta ympäristö on todellakin eri mitä se on aikaisemmassa työharjoittelussa ollut. Välillä toimistopäivinä meinasi tekeminen loppua, mutta nopeasti keksin mitä tekisin.

Olen saanut käsityksen Jameksen toiminnosta ja he tekevät mahtavaa työtä. Aikaisemmin en edes tiennyt mikä tämä on, mutta työharjoittelu aukaisi silmäni ja näin, että tämä on muutakin kuin toimistolla istumista ja kerhoja.

Mukavaa kesän odotusta jokaiselle! 🙂

-Elisa

IMG-20160520-WA0002

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s