Heinäkuun kuulumisia :)

Heinäkuu alkoi sateisissa tunnelmissa leiriä valmistellen. Iida odotti lomalle lähtöä, ja lomalle pääsikin. Toivotaan että aurinko paistaa ja Iida nauttii kesästä. 🙂

Jameksen toimintaviikolla riitti kivasti porukkaa. Käytiin viikon aikana piknikillä, uimassa, kuvailtiin, askarreltiin ja olihan meillä viimeisellä kerralla makoisat lettukestitkin! Vielä tällä viikolla odotellaan porukkaa grillaamaan ja uimaan jos sää sallii. Tuu mukaan torstaina klo 13-15.

20160706_175353_resized
Heinäkuun James-leiri vuosimallia 2016

13-14 vuotiaiden leiri Saariniemessä meni loistavasti. Kelit ei meitä suosineet, mutta se ei leiriläisiä hidastanut. Ihan mahtava asenne nuorilla! Mukana oli kahdeksan leiriläistä, 6 tyttöä ja 2 poikaa. Tiistaina oli suurimmaksi osaksi vapaa-aikaa ja tutustumista, mutta meistä kyllä näytti alusta asti, että porukka olisi ollut tuttuja entuudestaan, niin nopeasti juttu luisti.

IMG-20160712-WA0011
Kumpikohan putoaa…

IMG-20160712-WA0003

IMG-20160712-WA0002(1)

Keskiviikko aamu valkeni yhtä harmaana ja sateisena, mutta kaikki suunnitelmat saatiin toteutettua. Ohjelmassa oli rastirataa, vesipolttopalloa, pohdintarasteja, mukin koristelua, musavisaa ja ”aarteen” etsintää. Tietysti myöskin saunomista ja uimista.

IMG-20160712-WA0016
Timo ja tytöt askartelemassa Emojeita
WP_20160707_001
Ja tässä tulos. =D

Illalla Grillattiin, laulettiin ja herkuteltiin.

IMG-20160712-WA0013

Leiri oli kyllä kaikenkaikkiaan aika täydellinen. Oli niin hieno porukka kasassa, että miten muuten se olisi voinut mennäkkään. Oli kiva, että mukana oli muutama ”vanha” leiriläinen, ja loput taas uusia James tyyppejä. Kiitos hurjan paljon Leiriläisille, Ainolle ja Helenille. Mukavia muistoja ja..TeamBanaani! 😉

Nähdään, terkuin Kipa ja Timo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s