Hauskaa syyslomaa!

jamekseninsta1

Syysloma on pärähtänyt käyntiin ja monella on varmasti kaikkea kivaa toimintaa tiedossa. Ne ketkä viettää syyslomansa kotiseudulla, niin tässäpä oiva vinkki toiminnalliselle päivälle. Keskiviikkona 19.10.2016 Jameksen ja muiden paikallisten yhdistysten kans järkätään sellainen toimintapäivä koko perheelle. Ilmainen bussikuljetus järkätään Jämsä  – Kuorevesi – Jämsä, jossa lähtö Jämsän matkahuollolta klo 12 ja paluu noin klo 15 maissa. Kyytiin mahtuu vielä, joten varaa paikkasi numerosta 0403558001. Päivän aikana ulkoillaan porukalla pelaten vaikka frisbeegolfia, aivosuunnistusta, tikkakisaa, kierrätysinfoa, leikkimielistä kisailua jne. Tuu mukaa viettää meidän kaa hauska päivä! #yhteistäaikaa

syyslomapaivan-tapahtuma-19-10-2016

Jameksen miniprojekteissa on tutustuttu eri liikuntalajeihin Länkipohjan suunnilla, harjoiteltu musiikin saloja Kaipolassa sekä suunniteltu Discoa Jämsänkoskella. Musiikkiprojektin esitystä on tiedossa Akuliinan edustalla lauantaina 29.10.2016 klo 11 – 12 välillä. Jämsänkosken ryhmän suunnittelema Disco pidetään Ilveslinnassa perjantaina 25.11.2016 klo 18 – 20:30.

img_20161014_125624

Syysloman johdosta kerhot Kaipolassa ja liikuntaryhmä Länkipohjassa ovat tauolla. Homma jatkuu taas ensi viikolla. Torstaiksi muutettu Jämsänkosken Köpiksen kerho pidetään kuitenkin normaalisti myös tämän viikon torstaina klo 14  – 16, tuu sinne mukaan suunnittelee Discoa sekä pelailee kavereiden kaa! 🙂

Muksaa viikkoo sulle, sulle ja SULLE!

#hupparikansanpuolella vietettiin viime viikolla ja sen huomasi ainakin Jameksen instagram – tilillä 😀 >>>> KATSO KUVAT TÄSTÄ

Iida Porkka, James Koskisen vapaapäivä – hanke

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s