James kerholaisten discoprojekti 2016

Perjantaina 25.11.2016 järjestetty disco oli Jameksen kerholaisten järjestämä ja Ilveslinnan kanssa yhteistyössä tehty. Kerholaiset saivat päättää minkälaista, ohjelmaa pidetään, musiikista, kioskista ja koristeista.

Biisilista tuotti ensin hankaluutta, kun ei meinannut millään keksiä sellaista musiikkia missä ei kiroilla ja mistä kaikki tykkää, joten siksi myös piti Whatsapin välityksellä kysellä kavereilta, millaista musiikkia he toivoisivat.
Kaipolan kerhossa tehtiin discoon koristeita, lumihiutaleita sekä lumihiutaleballerinoja yhteistyössä Marin kanssa. Jämsänkosken kerhossa tehtiin discopallo, disco-, kioski-, wc- ja ”ethän nouse lavalle”-kyltit, sekä leivottiin mokkapaloja ja koristeltiin pipareita.

discopallo

kioski2

Myös selfieboxiin tehtiin erilaisia koristeita. Timo ja Jutta leipoivat joulutortut toimistolla, joihin laitettiin omenahilloa, luumuhillon sijasta.

Perjantaina menimme jo hyvissä ajoin koristelemaan Ilveslinnaa. Lumihiutaleet kiinnitettiin ikkunoihin, lumihiutaleballerinat roikkuivat kauniisti ovissa ja kahvoissa, sekä lisää tunnelmaa luotiin jouluvaloilla, discovalojen lisäksi.

Ilta meni discossa hyvin ja tytöt olivat reippaasti mukana alusta loppuun. Discossa oli kioski, josta pystyi ostaa pienellä rahalla itselleen naposteltavaa, kuten yllämainitut, sekä karkkia ja mehua. Kioskissa oli myös arvonta, jossa piti arvata kuinka monta Marianne karkkia purkissa on. Oikea vastaus oli 52 ja yksi arvasi sen täysin oikein ja voitti purkin itselleen.

karkkiarvonta

Kioskin vieressä oli selfie nurkkaus, jossa oli yllämainittu selfieboxi,josta löytyi mitä
erilaisempia koristeita sekä discopallo.
Nurkkauksessa pystyi ottamaan yksin tai kavereiden kanssa kuvia ja jakamaan niitä esimerkiksi Instagramissa hashtageilla. #ilveslinna #disco #jameskokisenvp

selfienurkkaus

kioski

Ohjelmassa oli limboa, tanssikisa, hae mulle-kilpailu sekä hitaat-kilpailu ja tietenkin voittajille oli palkinnot. Palkinnoissa oli suklaajoulukalentereita ja James Koskisen vapaapäivä – hankkeen pinsseillä varustettuja pipoja.

paketit

Discossa oli kaikenkaikkiaan 60 – 70 nuorta mukana pitämässä hauskaa. 🙂

”Oli paras disco 2016.”

”Oli kivaa.”

–  Jutta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s