Hyvää mieltä !

Ulkona alkaa olla jo aurinkoista keliä, tuntuu kun elettäisiin jo Maaliskuun loppua, niin keväistä on jo.

img_20160916_123125

Jameksella on jo suunnitelmat pitkälle kevääseen tehty, ja kyllähän tuo melkoisen kiireeltä näyttää. Mutta samalla se kertoo siitä että saadaan olla kerhoissa, leireillä, tapahtumissa, projekteissa ja mm oppilaitten kanssa tunneilla ja välkillä !

Sehän on tämän työn suola että saadaan touhuta lasten ja nuorten kanssa ja tehdä juuri niitä asioita, mitkä heitä kiinnostaa.

Torstaina ( 26.1 ) kahvitellaan myös vanhempien kanssa, joten ei me heitäkään tietenkään unohdeta 🙂

Käytiin pitämässä kouluilla palavereja, joissa sovittiin liikuntavälkkien aloittamisesta. Mielenkiintoista päästä ihan konkreettisesti liikuttamaan lapsia. Kaksi uutta kerhoakin on taas suunnitteilla.

Painotamme Jameksen toimintaa yhä enemmän liikunnan sekä Sosiaalisen median kautta. Tietenkin vapaaehtois- ja tsempparitoiminnat pysyvät myös vahvasti mukana.

Kävimme Koskenpään koululla pitämässä n. 2 tuntia teemalla ” Hyvän mielen tunnit ”

Opettajat ja oppilaat ottivat meidät taas ilolla vastaan tälle hienolle kyläkoululle, johon on aina mukava mennä.

Aamun alkajaisiksi pidettiin aamujumppa, jotta päästiin hyvin tunnin alkuun. Sen jälkeen mietittiin mitä voitaisiin ja mitä minä itse voin tehdä, että liikkuisimme enemmän koulupäivän aikana ja myös sen jälkeen? Koskenpään oppilaat tuntuvat liikkuvan keskimääräistä enemmän, sillä välkät ollaan ulkona ja koulun jälkeenkin tuntui harrastuksia ja lenkkejä riittävän. Hyvä !

img_20161230_085402

Seuraavaksi jaoimme jokaiselle oppilaalle pahvilautaset, jotka laitettiin kiertämään läpi luokassa, ja jokainen pääsi kehumaan sekä itseään, että kaikkia luokkakavereitaan. Joskus se on niin vaikeaa etsiä ja löytää niitä kehu sanoja, mutta pienen alkukankeuden jälkeen positiivisia asioita löytyikin yllättävän paljon:)

Lopuksi jaoimme vielä kaikille oppilaille Yhteystietopankki / Pelilaudan, jossa on Jameksen yhteistyökumppaneita Jämsän Jokilaakson alueelta.

Olipa kiva päivä ! Näitä tulemme varmasti tekemään lisää myös muille kouluille, ja kevään aikana startataan vielä oppilaille SOME Gallup – kysely…

Aurinkoa ja Hyvää mieltä just Sulle 🙂

Timo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s