Seminaaria ja mediataitoviikkoa

Jameksen viikko pärähtää käyntiin Helsingin reissulla. Tämä päivä menee matkusteluun ja ohjelmanumeroiden kertaamiseen sekä sosiaalisen median päivittämiseen ja ajastamiseen. Tiistaina ja keskiviikkona on luvassa Yhteen ääneen lasten asialla – seminaaria, jossa ohjelman osalta Jameksen väki on myös mukana yhteistyössä Emma & Elias – avustusohjelman hankkeiden kanssa.”Onko järjestöjen tekemä työ vaikuttavaa? Mitä yhteistyöllä on mahdollista saada aikaan? Yhteen ääneen lasten asialla! -seminaari tarjoaa tietoa, toimintaa ja elämyksiä järjestölähtöisestä kehittämistyöstä ja sen tuloksista. Yhteistyössä on voimaa!” Lisätietoa seminaarin ohjelmasta ja sisällöstä täältä: http://www.emmaelias.fi/yhteenaaneen/ohjelma

Tiistaina tulemme kertomaan nuorisoteemaryhmämme kanssa tavallisesta arjesta, miten järjestöt ovat mukana nuorten elämässä? Päivän toinen osio koostuu tekemästämme yhteistyöstä. Ihan oikeesti me ollaan tehty ja tehdään yhteistyötä myös valtakunnallisesti Emma & Elias – avustusohjelman muiden hankkeiden kanssa. Yhteistyö ei siis ole jäänyt pelkästään verkostotapaamisiin tai seminaareihin. Tässä osiossa kerromme esimerkkejä ohjelman aikana syntyneestä yhteistyöstä. Seminaarissa vilahtaa myös Iidan tekemä syksyinen Jameksen haastattelun kooste, jossa lapset, nuoret ja vanhemmat kertovat kokemuksistaan Jameksen toiminnasta. Keskiviikkona keskitymme vapaaehtoistoimintaan ja seminaariin osallistuneilla on mahdollisuus päästä testaamaan vapaaehtoistoiminnan keskeisimpiä osioita. Mielenkiintoisia päiviä siis luvassa! 🙂

cof
Iida pääsi kerrankin kävellen töihin 😀 Hyötyliikuntaa tuli 4 km kävelyn edestä JEE!! 🙂 🙂 

James palaa taas toimistolle torstaina, jolloin toiminta jatkuu taas normaalisti. Keskiviikon Länkipohjan kerho pidetään joka tapauksessa tällä viikolla, sillä meidän ihanat vapaaehtoisemme Laura ja Emma pitävät liikuntakerhon lapsille. Perjantain osalta Pokemon Go – parkkiin tulee ilmoittautua viimeistään torstaina klo 16 mennessä ja parkki pidetään, jos vähintään muutama osallistuja ilmoittaa saapuvansa paikalle. 🙂

img-20170206-wa0007

Mediataitoviikko pärähti käyntiin tällä viikolla ja James on myös viikossa mukana sosiaalisen median kautta. Voit seurailla postailuja facebookissa, instagramissa, snapchatissä ja twitterissä.

”Vuonna 2017 Mediataitoviikkoa vietetään 6.-12.2. teemalla ”Ihmisten internet”, joka kannustaa niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin toimimaan paremman ja yhdenvertaisemman netin puolesta. Mediataitoviikko on valtakunnallinen mediakasvatuksen teemaviikko. Mediataitoviikon tavoitteena on vahvistaa lasten ja nuorten mediataitoja sekä kehittää kasvattajien valmiuksia mediakasvatukseen. Teemaviikko kannustaa toimimaan yhdessä paremman netin ja mediaympäristön puolesta.” #mediataitoviikko #ihmisteninternet

Lisätietoo mediataitoviikosta täältä:

http://www.mediakasvatus.fi/tapahtuma/mediataitoviikko-2017/

Muksaa viikkoo kaikille ja aurinkoo jokaiseen päivään! 🙂

Iida Porkka, James Koskisen vapaapäivä

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s