Leppoisa ilta Himoksessa

Lasketteluilloista Jameksella on tullut jo mukava perinne, ja yhteistyö Himoksen kanssa onkin ollut saumatonta ja antoisaa 🙂  cof

Olimme suunnitelleet taas lasketteluillan 14.3 illaksi. Himos on yhteistyökumppaninamme tarjonnut meille hienot puitteet ja mahdollisuudet ottaa väkeä paljon kerralla mukaan ja niin nytkin.

Lapsia oli lähdössä 25 ja aikuisia 8. Tarvikekeskuksesta haimme jälleen 2 isoa autoa ja matka alkoi. Iso kiitos myös Tarvikekeskukselle!!  Osa porukasta tuli omilla kyydeillä, mutta toistakymmentä kyytiläistä keräsimme mukaan. Haimme evästä, jotta voimme sitten pitää laskettelun lomassa pienen makkaranpaisto hetken ryhmän kesken.

Keli oli plussan puolella, mutta onneksi vesisade loppui ennen kuin päästiin mäkeen niin se ei menoa haitannut. Laskettelemaan lähti yli 20 henkilöä porukastamme.

Lähdettiin saman tien tultuamme varmistamaan että laavulla on tulet, ja viemään eväät paikalle. Hieman puita lisää ja alettiinkin valmistelemaan eväitä.

Porukkaa alkoikin tulla paikalle hyvissä ajoin ennen sovittua aikaa, joten päästiinkin hieman porrastamaan ruokailua. Ulkona ruoka maistuukin aina hyvälle, ja vielä kun liikutaan ja lasketellaan kovasti, se maistuu vielä paremmalta.

cof

Väki tuntui tyytyväiseltä, ja ruoka maistui. Ei haitannut vesikeli, eikä mikään muukaan, mukavaa oli 🙂

Meillä oli mukana myös 3 työssäoppija tyttöä, joista 2  viihtyi erinomaisesti pulkkamäessä, taisi iskeä kipinä 🙂 Ja yksi muiden kanssa laskettelemassa. Kiitos Tettiläisille !

Iso kiitos meidän vapaaehtoisille, ilman teitä nämä yhteiset illat ei millään onnistuisi! Nämä on niitä hienoja ” yhteistä aikaa iltoja ” joita meillä ei liikaa tässä nopeatempoisessa maailmassa ole. Isät, äidit ja etenkin lapset olivat taas iloisia ja tyytyväisiä yhteiseen aikaan 🙂

cof
cof

Ja Iso kiitos myös tietenkin Himokselle !

Jamekselta Timo

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s