Harjoittelijan kuulumisia

Morjesta! Olen Tino Järvinen 17-vuotias toista vuotta Nuoriso-ja vapaa-ajan ohjaajaksi opiskeleva. On jälleen työharjoittelun aika ja päätin tulla James Koskiselle uudestaan harjoitteluun, olin jo syksyllä täällä harjoittelussa ja paikka tuntui mukavalta, joten päätin pyrkiä tänne uudestaan ja pääsin. Syksyllä harjoittelussa tein paljon toimisto hommia, esimerkiksi talous-ja markkinointisuunnitelmia, suunnittelin myös Jameksen kerhoihin toimintaa ja olin myös näissä itse mukana ja osaa toimintaa vedinkin itse. Kävin Iidan tai Timon mukana kerhoissa ja olin myös Some-illassa pitämässä omaa pistettä Instagramista, jonka esittelin kokonaisuudessaan. Olimme Timon kanssa syksyllä myös Paunun koululla pitämässä liikuntavälkkää, jossa meillä oli pallotutka mukana, jota kävi todella moni testaamassa. Harjoittelussa ei ollut ammattiosaamisen näyttöä, mutta tässä harjoittelussa on. Tässä harjoittelussa tulee ohjaamista huomattavasti enemmän, kuin syksyllä ja ohjaamisen perusteellista suunnittelua, tämä harjoittelu kestää 7 viikkoa.

Keväisin terveisin Tino!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s