Musiikin maailma

Musiikkia ollaan pyritty pitämään toiminnassa mukana Jameksen syntymästä lähtien 🙂 Se on ollut luonnollisena osana kerhoissa, leireillä ja tapahtumissa myös. Meillä on ollut musakerhoja, sekä kerhoja joissa on osittain myös soitettu ja laulettu.

Tällä hetkellä tuntuu että on menossa buumi meidän kohderyhmämme ikäluokassa ( 10-14 v ) että soittajia, laulajia ja musiikin harrastajia on vähemmän kuin aikaisemmin. Meillähän oli mm. ” bändikämppä ” hankkeen aikaan ja yritimme kaikin keinoin saada lapsia ja nuoria harrastamaan ja musisoimaan, ja oppia tulemaan sinne viettämään aikaa, ilmaiseksi kaikki, jopa soittimet ja laitteet olivat valmiina. Muutaman nuoren saimme ajoittain käymään, mutta koska käyttöastetta emme saaneet nousemaan, annoimme tuon tilan pois, ja nyt musakerhot pidetään koulujen tiloissa.

IMG-20160317-WA0017 Finlandia talolla Elastista

Tällä hetkellä musa / bändikerhoja on kaksi, eli Kuoreveden koululla ja Kankarisveden koululla, minne pyydettiin kitarakerhoa, ja sellainen sinne järjestettiin:) Todella mukava kun harrastajia on kuitenkin oppilaissa sen verran, että saadaan pidettyä näitä kerhoja.

Toisessa kerhossa tavoitteeksi on otettu että saisimme kevätjuhlaan ainakin yhden biisin opeteltua esityskuntoon. Välillä opettaminenkin meinaa hieman rönsyillä, kun yksin opettaa kaikki bändisoittimet, ja osa oppilaista joutuu hieman odottelemaan. Mutta hyvin on jaksettu ahertaa, ja opittu paljon 🙂musaesitys

Toisessa ryhmässä on otettu hieman maltillisempi tavoite, ja yritämme oppia kitaran virityksen, sekä sointuja ja ehkä yhden helpon biisinkin. Molemmissa ryhmissä on erittäin mukava ja motivoitunut ilmapiiri, ja kyllähän tällaisista ryhmistä nautti. Tällaista työtä kun saa tehdä kaiken muun mukavan toiminnan ja ihmisten parissa, eipä tämä läheskään aina edes työltä tunnu 🙂

Jamekselta  Timoimage2 (1)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s