Moro!

Minä olen Onni Ahonen, 16 v. Asustan täällä Jämsässä ja opiskelen Jämsän ammattiopistossa nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi ensimmäistä vuotta. Olen nyt toisella työssä oppimis-jaksolla Jameksella 5 viikkoa. Yhtenä osana tätä Top-jaksoa on myös ensimmäinen osaamisen-näyttöni. Tykkään liikunnasta ja harrastan aktiivisesti kamppailulajeja. Kuntosalikin on yksi minulle tärkeä liikuntamuoto mutta nykyään se on vähentynyt kamppailu-urheilun lisäännyttyä. Kuntosalilla olisikin tarkoitus järjestää tutustumista ja neuvontaa ylä-aste ikäisille nuorille Topin aikana. Tykkään myös musiikista ja harrastan kitaran soittoa. Luonteeltani olen muutenkin aika aktiivinen. Tavoitteena tälle jaksolle olisi ainakin saada kokemusta ohjaamisesta ja suunnittelemisesta sekä kehittää taitoja siinä samalla.

 

12.4. 2017  Onni Ahonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s