Kesäisiä juttuja

Heipparallaa, Kipa kirjoittaa kesäpestin ensimmäistä blogikirjoitusta. Aloitin taas työt Jameksen tiimissä, täynnä intoa ja odotusta. Alku oli vähän kankea pienen sairastelun vuoksi mutta nyt jo täydessä iskussa työmaalla. Timo kirjoittelikin mahtavasta Äxsönleiristä jossa myös minä sain olla mukana ekalla työviikollani.

Seuraavaksi oli vuorossa perinteinen Kesäkuun leiri Saarinimessä 10-12vuotiaille. Mukana oli 2 poikaa ja 8 tyttöä. Leiri onnistui odotusten mukaisesti, ja onneksi sade jätti rauhaan ekan päivän jälkeen. Aurinko helli meitä koko loppuajan ja minäkin heitin jopa talviturkin pois.. ja se se vasta on jotain! =D

cof

Leiri aloitettiin paikkojen katselulla, ryhmäytymisleikeillä ja välipalalla. Keittiössä hääräili taas Jaana, joka piti kyllä huolen että leirillä syötiin HYVIN!

sdr

Illalla grillattiin, saunottiin ja osa porukasta uida molski, vaikka vesi oli kyllä vielä aikas kylmää..hrrr..

cof

dig

Keskiviikkona oli monenmoista toimintaa sekä sisällä että ulkona. Tinon kanssa pääsi kalastamaan ja sisällä näperrettiin mitä hienoimpia figureita Fimo-massasta. Se tuntui olevan monelle tosi mieluinen kokemus, ja ehkä eniten siihen hurahti ohjaajat Kipa ja Iida.

cof

cof

cof

 

Myöhemmin oli taas saunomista, uimista ja aarteen etsintää. Innostuttiin nautiskelemaan aika tuhti ja herkullinen iltapala kodalla, ja moni leiriläinen sanoikin että täydellä mahalla tuli uni aika nopeasti silmään.

sdr

Viimeisen päivän ohjelmassa oli askartelua, ulkoilua ja leiriläisten itse suunnittelemat leiri-olymppialaiset. Sitten tietenkin palkintojen jakoa erilaisista kisoista, ja siivottiin porukalla paikat kuntoon.

dav

Leirillä oli mahtava yhteishenki ja reipasta menoa. Kiitos leiriläisille, Jaanalle, Elisalle, Tinolle, Tessalle, Helville ja Iidalle, että saatiin taas kerran viettää hauskaa aikaa yhdessä!

 

Kuulumisiin, Kipa

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s