Leirimeininkiä

Taas on kesän leirit takanapäin ja muistoihin kirjautuneena. Heinäkuun 13-14 vuotiaiden leirillä saatiin tuntea Suomen Kesä nykyisessä muodossaan, eli sateiden saattelemana. Jotain toimintaa se haittasi, mutta pääosin saatiin tehtyä kaikki mitä oltiin suunniteltu. Leiriläiset ei kelistä olleet moksiskaan, lähinnä se ohjaajia mietitytti.

IMG-20170720-WA0014

Tiistaina taas vanhalla kuviolla tutustumista, saunaa, uimista, grillausta. Suurimmaksi osaksi porukka oli tuttuja toisilleen joten juttu luisti alusta asti. Jaana oli tullut keittiöhommiin ja yövahdiksi saapui molempina iltoina Jukka. Ensimmäinen yö olikin vähän levoton, ei kuulemma leiriläisiä meinannut nukuttaa, ja sehän kyllä seuraavana päivänä näkyi..

IMG-20170720-WA0015

Keskiviikkona oli ohjelmassa monenlaista toimintaa sekä sisällä että ulkona. Tehtiin Fimomassahommia, kalastettiin, ja jokainen sai suunnitella ja toteuttaa vanerisen Graffitti-taulun. Tosi hienoja luonnoksia syntyikin. Keittiöön oli tullut hääräilemään Jameksen vaparina toimina Raili.

PicsArt_07-20-09.45.50

IMG-20170720-WA0006

IMG-20170720-WA0013

IMG-20170720-WA0012

Illalla apuohjaaja Hilla teki makoisan pannarin, jota syötiin muun iltapalan päätteeksi. Etsittiin aarteita, ja vietettiin mukavaa aikaa kodalla. Ilmeisesti tälläkin kertaa tukeva iltapala auttoi nukahtamaan paremmin. 😀

IMG-20170720-WA0005

Torstaina laitettiin paikat siistiksi ja tottakai suoritettiin leiriläisten suunnittelemat perinteiset Olymppialaiset. Palkinnot jaettiin, ja syötiin kaappi tyhjäksi. Hilla valmisti vanhemmille uuden pannarin, ja näin lähdettiin kotimatkalle hyvillä mielin.

PicsArt_07-20-09.46.54

IMG-20170720-WA0000

Kiitos leiriläiset, Timo, apuohjaajat Hilla ja Jasmin, keittönaiset Jaana ja Raili sekä yövahti Jukka! Ja suuri Kiitos jälleen kerran UPM osasto 11.

Timo jäikin leirin jälkeen ansaitulle lomalle, ja Kipa pitää toimistoa pystyssä! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s