Koulu alkaa!

Terkkuja täältä Jameksen toimistolta. Timo senkun lomailee, ja niin vielä pari päivää te koululaisetkin. Haluun toivotella kaikille paljon voimia ja tsemppiä uuteen lukuvuoteen. Toivottavasti ootte nauttinu lomasta täysin siemauksin, vaikka kesä on kelien puolesta ollut aikas epätoivoinen. ( Ainakin näin lämpöä ja aurinkoa yli kaiken rakastavan mielestä..)

Toimistolla ollaan eletty hiljaiseloa nyt kun kaikki kesän leirit ja retket on takanapäin. Olen koonnu keväällä kerätyn Some-kyselyn tuloksia, ja keskiviikkoisin on pyöriny kesäkerho jossa ollaan ulkoiltu, valmistettu herkkuja ja herkuteltu, muovailtu Fimo-massalla, pelattu, ja käyty testaamassa uus Graffittitaulu maakkulassa. Se oli hauskaa puuhaa, kuva löytyy IG.stä. 🙂

Pian käynnistyy taas koulujen myötä kerhot ja muut Jameksen kujeet. Nähdään!

-Kipa-

p.s Jos sulla oli kevään tokarissa numero jonka päätit parantaa, niin pidä se mielessä heti alusta asti ja pääse tavoitteeseen. Voit asettaa itelles uusia haasteita -ootko parempi koulukaveri, tunnollisempi, ahkerampi, stemppaatko jossain mikä on ollu vaikeeta sulle, vai kannustatko kenties jotain toista oppilasta eteenpäin. Tee itelles ja muille upea kouluvuosi, pystyt siihen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s